Çocuklar Duymasın'da yapay zeka robotu damga vuracak

Çocuklar Duymasın'da yapay zeka robotu damga vuracak

Başrollerini Tamer Karadağlı ve Pınar Altuğ Atacan’ın paylaştığı, sevilen dizisi Çocuklar Duymasın’ın bu akşam (6 Mayıs Pazar) ekrana gelecek olan yeni bölümüne insansı yapay zeka robotu damgasını vuracak.

Tamer Karadağlı ve Pınar Altuğ Atacan’ın paylaştığı, sevilen dizisi Çocuklar Duymasın’ın bu akşam (6 Mayıs Pazar) ekrana gelecek olan yeni bölümüne insansı yapay zeka robotu damgasını vuracak. 

Yüzde yüz yerli üretilen yapay zeka robotu, Haluk ve Meltem’in mühendis komşuları aracılığı ile evlerine test edilmek üzere getirilir. Yemek yapabilen, çay getirebilen, evi temizleyebilen bu robot Emine’nin korkulu rüyası haline gelirken, Haluk ile olan iletişim ise herkesi çok güldürecek. İlk kez bir dizide yer alan robot, hünerlerini sunma fırsatı bulacak. 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN