Pınar Altuğ'un kızı Su'ya yapılan istismar girişimini anlattı

Pınar Altuğ'un kızı Su'ya yapılan istismar girişimini anlattı

Pınar Altuğ'un kızı Su'ya istismar girişimi 2.Sayfa programında anlattı. Peki Pınar Altuğ kimdir? Küçük kızına ne oldu? İşte Kanal D ekranlarında yayınlanan 2.Sayfa programında Pınar Altuğ Atacan 9 yaşındaki kızı Su'ya parkta yapılan istismarı anlattı. İşte konu hakkında merak edilen detaylar ve son dakika haberleri

Pınar Altuğ'un kızı Su'ya parkta yapılan istismar girişimini anlattı. Pınar Altuğ kimdir? 9 yaşındaki Su parkta neler yaşadı? Pınar Altuğ Kanal D ekranlarında kızı Su'nun başına gelen istismar girişimi olayını anlattı. Altuğ 9 yaşındaki kızı Su'nun parkta yaşadığı olayı açıkladı. 

PINAR ALTUĞ'UN KIZI SU'YA İSTİSMAR

Pınar Altuğ, Kanal D ekranlarında yayınlanan 'Müge ve Gülşen'le 2. Sayfa' programına konuk oldu. Altuğ kızı Su'ya yapılan istismar girişimini ilk kez anlattı. Kadına, çocuğa ve hayvanlara yapılan istismarlarla çok sinirlendiğini söyleyen Altuğ, 9 yaşındaki kızının başına gelen kötü bir olayı anlattı.

"ÜZERİNDE ELBİSE OLAN KIZIMIN FOTOĞRAFINI ÇEKMEK İSTEDİ"

Altuğ, kızıyla birlikte parka gittiğini ve tanımadığı bir adamın üzerinde elbise olan kızından parende atmasını ve o anların fotoğrafını çekmeye çalıştığını söyledi. Altuğ, kızıyla yaşadığı korku dolu anları şu sözlerle anlattı: "Bir kaç sene önce başıma bir şey geldi. Çocuk parkında Su arkadaşlarıyla oynarken bizde iki anne olarak arkadaşımla oturuyoruz. Sonra arkadaşım 'Biri Su'yun fotoğrafını mı çekiyor?' dedi. Ben de hemen fırlayıp yanına gittim.

Bir tane adam tek başına çocuk parkına girmiş Su'ya 'Bir parende atsana fotoğrafını çekeyim. 'Hava yaz ve Su'yun üzerinde elbise var. Benimki de fotoğraf çektirmeyi sevmediği için suratını asarak 'Hayır' diyor. Adam da 'Ne olacak benimde kızım var sen parende at ben senin fotoğrafını çekeyim' diyor. Adamın amacının ne olduğunu anladınız herhalde.

18-11/30/pinar-altug.jpg

PNAR ALTUĞ KIZINI İSTİSMAR EDEN ADAMA MÜDAHALE ETTİ

Ben adamın yanına 'Hayırdır ne oluyor?' diyerek gittim. Oda 'Ne var?' diyerek tepki gösterdi. Adam benim kim olduğumu anlayamadı sonra yanımdaki diğer erkek çocuklara dönerek 'O zaman sizi çekeyim' dedi. Adamla aramızda bir çit var yanına atlayamıyorum."

PARKA GÜVENLİK GÖREVLİLERİ KONULDU

Parktaki diğer kadınların olayı uzaktan izlediğini söyleyen Altuğ, adamla avazının çıktığı kadar tartıştığını ve sitenin güvenlikleri aradığını sözlerine ekledi. Yaşanan çirkin olayı kendi kızının değil kimin başına gelirse gelsin aynı tepkiyi vereceğini söyleyen ünlü oyuncu, yaşadığı kötü olaydan sonra parka güvenlik görevlilerinin konulduğunu söyledi.

18-11/30/pinar-altug-kimdir.jpg

PINAR ALTUĞ'DAN SAMİMİ İTRAF

Altuğ eşinin neden kameralar önünde olmadığını da şöyle açıkladı:

"Yağmur en son Doktorlar'da oynadı ve çok yıprandı. Çalışma saatleri çok insafsızdı. Eve düğün günü geldi. Sabaha kadar çalıştı ve o günlerden sonra bu mesleği bıraktı."

YAĞMUR ATACAN NE İŞ YAPIYOR?

Altuğ eşi Atacan'ın yaptığı işi de "Kedi köpek maması ihraç eden bir markası var. Ve çok da yoğun çalışıyor. Kocam şirketi benden çalıyor" sözleriyle açıkladı.

18-11/30/pinar-altug-istismar.jpg

PINAR ALTUĞ KİMDİR? 

Pınar Altuğ Atacan (2 Eylül 1974, İstanbul), Türk oyuncu, sunucu ve eski manken.

İlk yılları

Saint Benoît Fransız Lisesi'nde okudu. Lisedeyken mankenlik yapmaya başladı. 1994 yılında Miss Turkey seçilen Altuğ, 1997 senesinde girdiği İstanbul Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi İşletme bölümünündeki eğitimini yarıda bıraktı.

Kariyeri

1995 yılında televizyon hayatı başladı. 1995-1998 yılları arasında çeşitli magazinprogramlarında sunuculuk yaptı. 1999'da Pınar'ın Yemek Zevki adlı programı yapmaya başladı ve hemen ardından da mankenliğe veda etti.

2000 yılında Kurt Kapanı adlı dizide rol almaya başladı. Ardından Çocuklar Duymasın, Omuz Omuza, Davetsiz Misafir ve İlk Aşkım dizilerinde de rol aldı. 2003 yılında Pınar'ın Mutfağından adlı yemek kitabını çıkarttı. 2004 ile 2006 yılları arasında Türkiye'nin Yıldızları programını sundu. 2010'da ise Çocuklar Duymasın'ın yeni versiyonunda rol almıştır.

Kişisel yaşamı

2000 yılında Umut Elçioğlu ile evlendi ve olaylı şekilde boşandı. 2008 yılından beri Yağmur Atacan ile evlidir. 27 Ocak 2009 tarihinde Su adını verdikleri kızları oldu.

Sunuculuk yaptığı Programlar :

1999 – Pınar’ın Yemek Zevki

2004 – Türkiye’nin Yıldızları

2007 – Sizi Böyle Alalım

2007 – Bir Dilek Tut

2007 – Mucizeler Gecesi

2008 – Pınarın Günlüğü

2009 – Bir Şarkısın Sen

2012 – Bir Şarkısın Sen

Filmleri :

1999 – Kurt Kapanı

2001 – Çocuklar Duymasın

2002 – Reyting Hamdi

2004 – Omuz Omuza

2005 – Davetsiz Misafir

2006 – İlk Aşkım

2006 – Deli Dolu

2009 – Aile Reisi

2010 – Çocuklar Duymasın

 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN