Pınar Altuğ'un hayatı

Pınar Altuğ'un hayatı

Pınar Altuğ kimdir? Nereli? Kaç yaşında? Kanal D ekranlarında yayınlanan 2. Sayfa programında kızı Su'nun başına gelen istismar olayından sonra gündeme gelen Pınar Altuğ'un hayatı hakkındaki detayları haberimizde bulabilirsiniz.

Pınar Altuğ kimdir? Nerli, kaç yaşında, eşi kim, kızı Su kaç yaşında? sorularının yanıtı haberimizde. Pınar altuğ ilk eşinden olaylı bir şekilde ayrılınca 2008 yılında Yağmur Atacan ile dünya evine girdi. Küçük kızı Su'ya çocuk parkında yapılan istismarı canlı yayında anlatınca Pınar Altuğ gündem oldu. İşte Çocuklar Duymasın dizisi ile tanıdığımız Pınar Altuğ'un hayatı hakkındaki detaylar...

PINAR ALTUĞ KİMDİR? 

Pınar Altuğ Atacan (2 Eylül 1974, İstanbul), Türk oyuncu, sunucu ve eski manken.

İlk yılları

Saint Benoît Fransız Lisesi'nde okudu. Lisedeyken mankenlik yapmaya başladı. 1994 yılında Miss Turkey seçilen Altuğ, 1997 senesinde girdiği İstanbul Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi İşletme bölümünündeki eğitimini yarıda bıraktı.

Kariyeri

1995 yılında televizyon hayatı başladı. 1995-1998 yılları arasında çeşitli magazin programlarında sunuculuk yaptı. 1999'da Pınar'ın Yemek Zevki adlı programı yapmaya başladı ve hemen ardından da mankenliğe veda etti.

2000 yılında Kurt Kapanı adlı dizide rol almaya başladı. Ardından Çocuklar Duymasın, Omuz Omuza, Davetsiz Misafir ve İlk Aşkım dizilerinde de rol aldı. 2003 yılında Pınar'ın Mutfağından adlı yemek kitabını çıkarttı. 2004 ile 2006 yılları arasında Türkiye'nin Yıldızları programını sundu. 2010'da ise Çocuklar Duymasın'ın yeni versiyonunda rol almıştır.

Kişisel yaşamı

2000 yılında Umut Elçioğlu ile evlendi ve olaylı şekilde boşandı. 2008 yılından beri Yağmur Atacan ile evlidir. 27 Ocak 2009 tarihinde Su adını verdikleri kızları oldu.

Sunuculuk yaptığı Programlar :

1999 – Pınar’ın Yemek Zevki

2004 – Türkiye’nin Yıldızları

2007 – Sizi Böyle Alalım

2007 – Bir Dilek Tut

2007 – Mucizeler Gecesi

2008 – Pınarın Günlüğü

2009 – Bir Şarkısın Sen

2012 – Bir Şarkısın Sen

Filmleri :

1999 – Kurt Kapanı

2001 – Çocuklar Duymasın

2002 – Reyting Hamdi

2004 – Omuz Omuza

2005 – Davetsiz Misafir

2006 – İlk Aşkım

2006 – Deli Dolu

2009 – Aile Reisi

2010 – Çocuklar Duymasın

18-11/30/pinar-altug-kimdir-1543577358.jpg

PINAR ALTUĞ KIZI SU'YA YAPILAN İSTİSMAR OLAYINI AÇIKLADI

Pınar Altuğ, Kanal D'de yayınlanan 2. Sayfa programına konuk oldu. Altuğ, geçtiğimiz yıl kızı Su ile gittiği çocuk parkında yaşadığı korku dolu anları canlı yayında anlattı.

"Geçen yıl, bir arkadaşımla parktaydık. Biz iki anne oturuyoruz. Onlar da oyun oynuyor. Sonra arkadaşım bana ‘Bir adam Su’nun fotoğrafını mı çekiyor?’ dedi. Anında fırladım. Yanlarına gittim adam Su’ya ‘bir parende at fotoğraf çekeyim’ diyor. Yaz mevsimi… Su’nun üzerinde elbise var. Adamın yanına gittim ‘hayırdır’ dedim. ‘Ne var’ dedi. Kim olduğumu anlamadı. ‘Benim çocuğum’ dedim. ‘Ha, tamam seninle çekmeyeceğim çekil’ dedi Su’ya. Yandaki erkek çocuklarına döndü. ‘Sizi çekeceğim’ dedi. ‘Onlar da benim’ dedim. 

Sonra benim kim olduğumu anladı. ‘Aman be sen de amma şımarıksın’ dedi. Sesim giderek yükseldi. Güvenlik geldi, arkadaşlarım geldi, kameralar izlendi. Sonra parkta çekirdek çitleyen 3 kadın bana dönüp ‘geçmiş olsun’ dedi. ‘Hepimize geçmiş olsun’ dedim. “O adam o parka Su için gelmedi. Benim çocuğum olduğunu bilmiyordu… O adam o parka ‘çocuk’ için geldi. 

Sen parka çocuk götürmediysen, tek başına orada ne işin var? Biz Su’ya en başından beri tanımadığı birinin yanına gitmemesi gerektiğini öğretiyoruz. ‘annene götüreceğim, babana götüreceğim, Orada bekliyorlar… Burada bekliyorlar…’ Hayır! ‘Biz seni kimseye bırakmayız, gelemeyecek olsak haber veririz…’ diyoruz. Ne yazık ki, çocuklarımıza bunu öğretmek zorundayız…”  

  

 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN