Yağmur Atacan ne iş yapıyor?

Yağmur Atacan ne iş yapıyor?

Yağmur Atacan kimdir? Pınar Altuğ'un eşi Yağmur Atacan hakkında 'Yağmur Atacan ne iş yapıyor? Kaç yaşında?' sorularının yanıtı araştırılıyor. İşte Yağmur Atacan hakkında merak edilen detaylar ve son dakika haberleri...

Yağmur Atacan kimdir? Kaç yaşında ne iş yapıyor? Yağmur Atacan ünlü oyuncu Pınar Altuğ ile 2008 yılında evlendi. Adını ilk olarak "Doktorlar" dizisindeki Hasan karakteri ile duyurdu.

Atacan, Doktorlar'dan sonra Çılgın Dershane, İlk Aşkım, Bir Dilim Aşk, Lise Defteri, ve Avanak Kuzenler filmlerinde rol aldı. Fakat oyunculuğu bırakan Yağmur Atacan çok farklı bir sektörde iş yaşamını devam ettirmeye başladı. İşte Yağmur Atacan'ın ne iş yaptığı ve hayatı hakkında merak edilen detaylar...

 18-11/30/yagmur-atacan.jpg

YAĞMUR ATACAN KİMDİR?

Türk oyuncu ve müzisyen Yağmur Atacan 19 Mayıs 1983'te Gaziantep'te doğdu.

Yugoslavya göçmeni bir ailenin çocuğu olan Yağmur Atacan, asker olan babasının tayinleri nedeniyle Gaziantep'te dünyaya geldi. Annesi diş hekimidir. İlkokulu Eskişehir'de okudu. Lise eğitimini Üsküdar Anadolu Lisesi'nde tamamladı. İstanbul Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Felsefe Bölümündeki eğitimini bıraktı. 2007 yılının Eylül ayında Pınar Altuğ ile nişanlandılar ve 12 Nisan 2008'de dünya evine girdiler.

Yağmur Atacan, lise yıllarında ve 2002 yılında Canbaz isimli oyunda oynadığı "Bebeto" karakteriyle tiyatro sahnesinde yer aldı. Müzik yaşantısında profesyonel baterist olarak 2001, 2002, 2003, 2004, 2005 yıllarında Arkhé ve Hi-Jack gruplarında bulundu. 2006 yılının Ocak ayında başlayan ve TRT kanalında yayınlanan "Ben İstersem" adlı programın sunuculuğunu yaptı.

TEKNE ALIM SATIM İŞİNE ATILDI

27.01.2009 tarihinde eşi Pınar Altuğ'dan Su adını verdikleri kızı olmuştur. Okul hayatına Sanatta yeterlilik eğitimi alarak devam etmektedir. Ticaret hayatına atılmış ve tekne satmaktadır.

18-11/30/yagmur-atacan-ne-is-yapiyor.jpg

PINAR ALTUĞ'DAN SAMİMİ İTRAF

Altuğ eşinin neden kameralar önünde olmadığını da şöyle açıkladı:

"Yağmur en son Doktorlar'da oynadı ve çok yıprandı. Çalışma saatleri çok insafsızdı. Eve düğün günü geldi. Sabaha kadar çalıştı ve o günlerden sonra bu mesleği bıraktı."

YAĞMUR ATACAN NE İŞ YAPIYOR?

Altuğ eşi Atacan'ın yaptığı işi de "Kedi köpek maması ihraç eden bir markası var. Ve çok da yoğun çalışıyor. Kocam şirketi benden çalıyor" sözleriyle açıkladı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN