Çukur'da Çeto ve Vartolu kapışıyor

Çukur'da Çeto ve Vartolu kapışıyor

Çukur 45. yeni bölüm full kesintisiz izleyici ile 3 Aralık pazartesi akşamı karşı karşıya . Çukur yeni bölümü tv karşısında izleyemeyecek olan diziseverler yazımızdaki linke tıklayarak yeni bölümü internet ortamından izleyebilirler. Çukur'da dengeler değişiyor. Vartolu Çeto karşı karşıya gelirken Ersoy Yamaç'a şart sunuyor. İşte Çukur 45. yeni bölüm full kesintisiz izleme linki ve Çukur yeni bölümde neler olacağının detayları...

3 Aralık pazartesi  akşamı Çukur 45. yeni bölüm full kesintisiz izleyici karşısında olacak. Show TV'de yayınlaan Çukur yeni bölüm internet ortamındn izleme linki haberimizde. Çukur yeni bölümde dengeler değişiyor. Vartolu ve ÇETO arşı karşıya gelirken Ersoy'da Yamaç'a şart koşuyor. Ayrıca Cumalı Çukur'a inerken Celasun ise Mahsun taafından öldüresiye dövülüyor. İşte bu akşam yayınlanacak olan Çukur 45. yeni bölüm izleme linki ve dinin bu akşam yayınlanacak 45. bölümünde neler yaşanacağının ipuçları...

ÇUKUR 45. YENİ BÖLÜM FULL KESİNTİSİZ İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN 

3 Aralık pazartesi SHOW TV ekranlarında Çukur 45. yeni bölüm izlenecek. sevilen diziyi  full kesintisiz izlemek için yukarıdaki linke tıklayabilirsiniz. Çukur yeni bölüm ÇETO ve Vartolu karşı karşıya gelirken Karakuzular Yamaç ve kardeşlerinin kaldığı evi basıyor ve içerdeki herkesi kurşuna diziyor. 

Çukur 45. yeni bölüm fragmanında dizinin bu akşamki bölümünde aksiyonun tavan yapacağı anlaşılıyor. Çukur yeni bölümde Yamaç Vartolu’ya destek olmaya çalışırken Çeto’nun, “Bu gece o rövanşı alacağız!” sözleri başlayacak heyecan dolu mücadelenin sinyallerini veriyor. Mahsun’un Celasun’u öldüresiye dövdüğü, Karakuzuların tehditlerine tahammülü kalmayan Vartolu’nun, Çeto ile hesaplaşmasının gerilimi yükselttiği tanıtımda Ersoy’un Yamaç’a şartı merakla bekleniyor. 

Çukur yeni bölümde Mahsun ve Çeto, Koçovalılara oyun oynarken hiç beklemedikleri bir anda kendileri av olacak ve büyük bir şok yaşayacaklar. Vartolu Sadet tehdidi yüzünden Karakuzuların isteğini yerine getirecek. Kimyagerin peşine düşen Yamaç ve Cumali, her adımlarında Vartolu’ya daha da yaklaşacaklar. Vartolu’nun bu sırrının ne zaman açığa çıkacağı merakla beklenecek. Selim, Emmi ve İdris’in takdirini toplayacak bir yardımda bulunurken, Ersoy’un Yamaç’a olan teklifi Koçovalılar ile Karakuzular arasındaki mücadelenin rengini değiştirecek.

Çukur’un merakla beklenen yeni bölümü Pazartesi akşamı saat 20.00’de Show TV'de.

18-12/03/ukur-yeni-bolumde-dengeler-degisiyor.jpg

ÇUKUR SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Mahsun Karakuzuları toplar ve “Biz kardeşiz, sırrımızı ele söylemeyiz” sözleri ile, Ersoy’un vurulmasının cezasını birilerinin ödemesi gerektiğini söyler. Ersoy Yamaç tarafından vurulduktan sonra ameliyattan çıkmıştır. Yamaç, onu ziyarete gelir. Ondan yeni bilgiler vermesini ister.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN