Daçka'nın yeni başantrenörü David Blatt ayağının tozuyla KARAR'a konuştu

Daçka'nın yeni başantrenörü David Blatt ayağının tozuyla KARAR'a konuştu

Spor Toto Basketbol Ligi ekibi Darüşşafaka Doğuş'ta Oktay Mahmuti'den boşalan başantrenörlük görevine David Blatt getirildi. KARAR'a özel açıklamalarda bulunan tecrübeli çalıştırıcı, Daçka'nın tesislerini çok beğendiğini belirterek "Burada hem çalışmak hem de takımı yönetmek çok eğlenceli olacak" dedi.

[Karar]

NBA’de son şampiyon Cleveland Cavaliers’ı yarım sezon çalıştıran, bu sezon tercihini Darüşşafaka Doğuş’tan yana kullanan David Blatt başantrenörlük istediği için Türkiye’ye geldiğini söyledi.

Yeni sezonda atılım yapmayı hedefleyen Darüşşafaka Doğuş’un yeni başantrenörü David Blatt KARAR’ın sorularını yanıtladı.

-Cavaliers’in şampiyonluğunu keşke bende takımın başında yaşasaydım diye iç geçirdiniz mi?

Ben harika bir yerdeyim ve burada olmaktan çok mutluyum. Geriye bakmamaya çalışıyorum. Arkaya bakarsanız önününüzü göremezsiniz.

16-06/23/resimid_3546062.jpg

-Darüşşafaka Doğuş’a gelmeden NBA’de birçok görüşmeniz oldu. Gelmenizde ne etkili oldu?

Birkaç takımla anlaşmaya çok yaklaştık. NBA koçu olmak isteyen çok fazla kiş var. Kimse beni baş koç olarak istemedi ve ben de başantrenör olarak kariyerime devam etmek istedim, o yüzden Darüşşafaka Doğuş’u seçtim. Üst düzey bir takımda olmak istediğim için şu anda buradayım.

-Volkswagen Arena’yı nasıl buldunuz?

Bana yeni bir NBA arenası hatırlatıyor. Harika bir tesis. Burada hem çalışmak hem de takımı yönetmek çok eğlenceli olacak.

16-06/23/resimid_3546021.jpg

-Galatasaray’dan Eric McCollum’un ismi Darüşşafaka ile anılıyor. Kendisini takımınızda görmek ister misiniz?

Eric çok iyi bir oyuncu ama spesifik bir yanıt veremeyeceğim.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN