Darbeci Süleyman Özkaynakçı'ya özel güvenlik eşliğinde helikopter tahsis edildi

Darbeci Süleyman Özkaynakçı'ya özel güvenlik eşliğinde helikopter tahsis edildi

15 Temmuz darbe girişiminden hemen sonra Yunanistan'a kaçan 8 darbeci askerlerden Süleyman Özkaynakçı, dün Yunan mahkemesi tarafından ev hapsi şartıyla serbest bırakılmıştı. Özkaynakçı'nın güvenlik tedbiri nedeniyle özel helikopter ve özel güvenlik ekipleri eşliğinde gizli bir yere götürüldüğü ortaya çıktı.

KARAR.COM

Darbeci asker Süleyman Özkaynakçı, 15 Temmuz darbe girişiminden hemen sonra 7 askerle birlikte Yunanistan'a kaçmış orada sığınma talebinde bulunmuştu. Yunanistan'da gözaltına alınan ve mahkemesini bekleyen Özkaynakçı, dün Yunan mahkemesi tarafından ev hapsi şartıyla serbest bırakıldı.

ÖZEL GÜVENLİK VE HELİKOPTER EŞLİĞİNDE GİZLİ YERE GÖTÜRÜLDÜ

Yunan Ekatimerini gazetesinde yer alan habere göre, Süleyman Özkaynakçı dün serbest bırakıldıktan sonra özel güvenlik ve özel bir helikopter eşliğinde gizli bir yere götürüldü. 

Danıştay, Özkaynakçı'ya iltica hakkının iptal edilip edilmeyeceğine ilişkin nihai kararı vereceği 4 Mayıs'a kadar darbeci askerin çok sıkı gözetim altında serbest bırakılmasına karar verdi.

Kararda "Tutukluluk ile eşdeğer olmamakla birlikte, devletin, Özkaynakçı'yı sıkı gözetim ve koruma altında tutmak için her türlü tedbiri alacağı" belirtildi. Özkaynakçı'ya seyahat belgesi verilmeyecek.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN