Davutoğlu'ndan Osmanlı Halk Pazarı yangını talimatı

Davutoğlu'ndan Osmanlı Halk Pazarı yangını talimatı

Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun, Keçiören'deki Osmanlı Halk Pazarı'nda çıkan yangında zarar gören esnafla ilgili gerekli düzenlemelerin yapılması talimatını verdiği bildirildi.

Başbakan Davutoğlu'nun, Keçiören'deki Osmanlı Halk Pazarı'nda çıkan yangınla ilgili olay yerine giden bakanlar, Ankara Valisi ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı ile görüşerek bilgi aldığı, zarar gören esnafla ilgili gerekli düzenlemelerin en kısa sürede yapılması talimatını verdiği bildirildi.

Esnafla iligili talimat

Başbakanlık Basın Müşavirliğinden yapılan açıklamaya göre, Başbakan Davutoğlu, Osmanlı Halk Pazarı'ndaki yangınla ilgili olay yerine giden bakanlar, Ankara Valisi ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı ile görüştü. Davutoğlu'nun, görüşmede, yangında zarar gören esnafla ilgili gerekli düzenlemelerin en kısa sürede yapılması talimatını verdiği belirtildi.

ANKARA/AA

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN