Demet Akalın'dan isyan ettiren Deniz Seki yorumu

Demet Akalın'dan isyan ettiren Deniz Seki yorumu

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ'ın açıkladığı 38 bin mahkuma af kapsamında tahliye edilmesi ve Deniz Seki'nin yararlanamayacak olması yakın arkadaşı Demet Akalın'ı isyan ettirdi. Akalın, "Katiller sapiklar disarda kol kol gezerken Deniz Seki hala icerde" dedi.

671 sayılı Kanun Hükmünde Kararname Resmi Gazete'de yer aldı. Adalet Bakanı Bekir Bozdağ da düzenlemenin detaylarını paylaştı. Bakan Bozdağ, alınan düzenlemenin 38 bin kişiyi kapsayacağını aktardı. Söz konusu düzenleme sonrası durumu en çok merak edilen isimlerden biri de sanatçı Deniz Seki oldu.

"KATİLLER SAPIKLAR DIŞARIDA"

Sanatçının avukatı yaptığı açıklamada "Deniz Seki bu KHK dan istifade edemiyor" dedi. Demet Akalın da twitter üzerinden Deniz Seki'ye destek verdi. Akalın ''Katiller sapıklar dışarıda kol kol gezerken, Deniz Seki hala içerde #DenizSekiyeÖzgürlük '' hashtag'iyle paylaşım yaptı.

16-08/17/screenshot_1-1471442532.jpg

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN