Deniz Çakır yeni markaların gözdesi oldu

Deniz Çakır yeni markaların gözdesi oldu

Reyting listelerine damga vuran ATV dizisi 'Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'da rol alan ünlü oyuncu Deniz Çakır, bu sezon 'Bütün Kadınların Kafası Karışıktır' adlı tiyatro oyunuyla da adından söz ettiriyor.

Ünlü oyuncu Deniz Çakır, bu yıl 21'incisi düzenlenen Sadri Alışık Tiyatro ve Sinema Oyuncu Ödülleri'nde Müzikal Dalında Yılın En Başarılı Kadın Oyuncusu kategorisinde aday oldu.

MARKALARIN GÖZDESİ

Güzel oyuncu, aynı zamanda markaların da gözdesi. Birçok markadan reklam teklifi alan Çakır, çok seçici olduğu için henüz hiçbirini kabul etmedi.

DENİZ ÇAKIR KİMDİR?

Türk oyuncu Deniz Çakır, 31 Aralık 1982 tarihinde Ankara'da dünyaya geldi. Kendisi Hacettepe Üniversitesi Ankara Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü'nden mezun olmuştur. Ayrancı Süper Lisesi'nde okumuştur. Bu dönemde sık-sık tiyatro oyunlarına giden Çakır, bir gün yine bir oyunda Zeynep Eronat'ın performansından çok etkilenmiş ve böyle oyuncu olmaya karar vermiştir.
 
Kendisine bu dönemde hocalık etmiş isimlerden biri de Cihan Ünal'dır. Küçükken taklit yapmayı sevdiği ve en çok Emel Sayın'ı taklit eden, Ankara'da yaşayan Deniz mezun olduktan sonra İstanbul'a yerleşme kararı almıştır. Konservatuvardan mezun olmadan önce Ankara Radyosu'nda, radyo tiyatrosu yaptı ve radyo reklamı seslendirdi.
 
İlk televizyon deneyimi olan Kadın İsterse deki Alev rolüyle tanındı. Ama asıl çıkışını Yaprak Dökümü adlı dizideki Ferhunde karakteriyle yapmıştır.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN