Deniz Çakır ve Oktay Kaynarca ayrıldı mı?

Deniz Çakır ve Oktay Kaynarca ayrıldı mı?

ATV ekranlarında yayınlanan 'Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz' dizisinde rol alan ünlü oyuncu Deniz Çakır, önceki akşam dizide kayınvalidesini canlandıran Sabina Toziya ile Arnavutköy Mira Balık'ta yemek yerken görüntülendi. Oktay Kaynarca'yla haklarında çıkan ayrılık haberleriyle ilgili açıklama yapmak rol arkadaşına düştü.

Dizideki rol arkadaşı Oktay Kaynarca ile ilişki yaşayan ünlü oyuncu Deniz Çakır'ın moralinin bozuk olduğu görüldü. Güzel oyuncunun, geçtiğimiz günlerde başka bir kadınla görüntülenen Kaynarca ile arasının açık olduğu öğrenildi.

'YOK ÖYLE BİR ŞEY'

Çakır balıkçıdayken, aynı dakikalarda Kaynarca ise arkadaşlarıyla birlikte İstinye Park'taki Zuma'daydı.

16-04/20/5717088b18c7733b1cbb0816.jpg

Mekanı arka kapıdan terk etmek isteyen Çakır, görevlilerin yardımıyla taksiye bindi. Oyuncu "Ayrıldınız mı?" sorularını yanıtsız bırakırken, Sabina Toziya "Ayrılmadılar, yok öyle bir şey" dedi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN