Derbilerin kilit adamı 'Negredo'

Derbilerin kilit adamı 'Negredo'

Beşiktaş'ın İspanyol golcüsü Alvaro Negredo, büyük maçlarda yaptığı katkıyla dikkat çekiyor. Tecrübeli santrfor, 2-0'lık Trabzonspor galibiyetinde de baş rollerden birini oynadı. Negredo, iki golün de asistini yaptı

Spor Toto Süper Lig'de 24. haftanın kapanış mücadelesinde Beşiktaş, Trabzonspor'u deplasmanda Ryan Babel'in golleriyle 2-0 mağlup etti. Hollandalı'nın gollerinin asistini oyuna ikinci yarıda giren Alvaro Negredo yaptı. Kara Kartal, ligde 2 maç sonra deplasmanda 3 puana ulaştı.

3 GOL 5 ASİST

Öte yandan Negredo, siyah-beyazlıların ligde ve kupada Fenerbahçe, Galatasaray ve Trabzonspor ile oynadığı maçlarda ön plana çıkıyor. Tecrübeli golcü, 6 maçta 3 gol ve 5 asist üretti.

Negredo, Beşiktaş'ın ligin ilk yarısında Fenerbahçe'ye 2-1 mağlup olduğu karşılaşmada takımının tek golünde Ryan Babel'e asisti yaparken, ikinci yarıda kazanılan 3-1'lik derbide Ricardo Quaresma'ya 2 birden servis yaptı. Golcü oyuncu, Fenerbahçe ile oynanan ve 2-2 sona eren Ziraat Türkiye Kupası yarı final ilk maçında ise ilk golü atan isimdi.

Siyah-beyazlılar, ligin 14. haftasında Galatasaray'ı Vodafone Park'ta 3-0 mağlup ederken gol perdesini kapatan Alvaro Negredo olmuştu.

32 yaşındaki golcü kritik Trabzonspor galibiyetinde kilidi açan isim oldu ve ikinci yarı oyuna dahil olduğu gecede Ryan Babel'e 2 asist yaptı.

Beşiktaş formasıyla toplam 35 maça çıkan Negredo, 13 gol ve 9 asistlik performans sergiledi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN