Didier Drogba'nın futbol hayatı kitap oldu

Didier Drogba'nın futbol hayatı kitap oldu

Didier Drogba, yeni çıkardığı kitabında futbol hayatının bilinmeyen yönlerini paylaştı. Drogba, Roberto Di Matteo'nun Chelsea'yi çalıştırdığı ve UEFA Şampiyonlar Ligi'nin kazandıkları dönemle iligili ilginç ifadeler kullandı.

MLS ekiplerinden Montreal Impact'te forma giyen yıldız oyuncu Didier Drogba, yeni kitabını çıkardı. Didier Drogba kitabında özellikle Chelsea kariyeri hakkında ilginç detaylara yer verdi.

Didier Drogba, kitabında Roberto Di Matteo'nun Chelsea'yi çalıştırdığı ve UEFA Şampiyonlar Ligi'nin kazandıkları dönemle iligli ilginç bir ifade kullandı. Fildişili yıldız, o dönem Şampiyonlar Ligi'nde Barcelona ile oynadıkları rövanş maçında futbolcuların soyunma odasında büyük inisiyatif aldığını söyledi.

Didier Drogba soyunma odasında yaşananları şu şekilde aktardı:

''Oyuncular öne çıkarak büyük sorumluluk aldı. Menajer Branislav Ivanovic'e defansın ortasında oynayacağını söyledi ama Jose Bosingwa 'Hayır, hayır, ben defansın ortasında oynayacağım' dedi.''

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN