Direksiyonda kalp kriziyle gelen facia

Direksiyonda kalp kriziyle gelen facia

İstanbul Fatih’te aracı seyir halindeyken kalp krizi geçiren öğretim görevlisi Ezgi T., önce önündeki iki otomobile sonra da bir kişiye çarparak güçlükle durabildi.

Genç kadın yoğun bakıma alınırken, çarptığı kişi de ağır yaralandı. Özel bir üniversitede öğretim görevlisi olan Ezgi T. (27), iki gün önce saat 20.45 sıralarında aracıyla Balat mevkiinde seyir halindeyken aniden rahatsızlandı. Bilinci kapanan kadın, önce önündeki iki araca ardından yol kenarında duran kafe çalışanı Özgür G.’ye (27) çarptı. Feci kazanın ardından olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. İlk müdahalenin ardından Ezgi T.’nin kalp krizi nedeniyle kaza yaptığı iddia edildi. Ezgi T. ve Özgür G. hastaneye kaldırılırken, kafe çalışanının durumunun ağır olduğu öğrenildi. Öte yandan feci kaza, bir işyerinin güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı. Görüntülerde, kadının önce başka bir araca çarparak ilerlediği görülüyor. Ardından da aracın önünden çekilmesiyle, kadının kafe çalışanı Özgür G.’ye çarpması kayıtlara giriyor.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN