Diyarbakır Silvan'dan acı haber: 1 asker şehit 6 asker yaralı | Son dakika haberleri

Diyarbakır Silvan'dan acı haber: 1 asker şehit 6 asker yaralı | Son dakika haberleri

Diyarbakır'ın Silvan ilçesinde öğle saatlerinde kahreden bir haber geldi. PKK'lı teröristler roketle saldırdı 1 asker şehit oldu 6 asker yaralandı.

Silvan İlçesi kırsal kesimindeki Kazan Dağı bölgesinde operasyon hazırlığı yapan askeri time bugün öğleden sonra bir grup PKK’lı terörist tarafından roketatar ve uzun namlulu silahlarla ateş açtı. Askerlerin de karşılık vermesiyle çatışma çıkarken, açılan ilk ateşle birlikte 6 asker yaralandı.

YOLDA ŞEHİT OLDU

Diyarbakır’da hastaneye kaldırılmak istenen yaralı askerlerden biri yolda şehit oldu. Yaralı 5 asker ise helikopterle Diyarbakır’daki hastanelere sevkedildi. Kazan Dağı bölgesinde bulunan PKK’lı teröristlerin etkisiz hale getirilmesi amacıyla başlatılan hava destekli operasyon sürüyor.

DİYARBAKIR/DHA

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN