TSK: 537 terörist etkisiz hale getirildi | Son dakika haberleri

TSK: 537 terörist etkisiz hale getirildi | Son dakika haberleri

Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) terörle mücadele ile ilgili açıklama yaptı.

Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) unsurları ile güvenlik kuvvetlerinin ülke genelinde yürüttüğü terörle mücadelede, 29 Ağustos'tan bugüne 417'si ölü, toplam 537 terörist ele geçirildi.

Genelkurmay Başkanlığından yapılan açıklamada, TSK unsurları ile güvenlik kuvvetlerince, bölücü terör örgütüne karşı Türkiye genelinde, son yılların en etkin ve kapsamlı terörle mücadele harekatının büyük bir azim ve kararlılıkla yürütüldüğü belirtildi.

Açıklamaya göre, terörle mücadele kapsamında 29 Ağustos'tan bugüne kadar tüm yurtta yürütülen operasyonlarda 417'si ölü olmak üzere toplam 537 terörist etkisiz hale getirildi.

Operasyonlarda, teröristlerce bırakılan havan, roket, doçka ve bu silahlara ait çok miktarda mühimmat ele geçirildi. 29 Ağustos'tan bu yana gerçekleştirilen operasyonlarda 88 asker şehit oldu, 152'si yaralandı.

ANKARA/AA

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN