Şemdinli şehidi Asteğmen Baydilli'nin terhisine 6 ay kalmıştı

Şemdinli şehidi Asteğmen Baydilli'nin terhisine 6 ay kalmıştı

Hakkari'nin Şemdinli ilçesinde Durak 2.Hudud Bölüğü önündeki Kontrol Noktası'nda PKK'lı teröristler tarafından bombalı araçla gerçekleştirilen saldarısında şehit olan Elazığlı Asteğmen Ömer Baydilli'nin baba evine ateş düştü. Şehit Asteğmen Baydilli'nin terhisine 6 ay kaldığı öğrenildi. 

Şemdinli'deki bombalı saldırıda şehit 10 askerden biri olan Asteğmen Ömer Baydilli'nin Elazığ'ın Doğukent mahallesi 57. sokakta bulunan baba evi bayraklarla donatıldı.  

Şehidin ailesinin yaz aylarında kullandığı evlerine Ak Parti İstanbul milletvekili Mustafa Ataş, Elazığ milletvekili Tahir Öztürfk, Sivrice Belediye Başkanı Ebubekir Irmak şehidin babası Sami Baydilli'ye taziye ziyaretinde bulundu. Şehidin dedesi Hamdi Polat, torunu ile dün telefonla görüştüğünü belirterek, "Dün telefonla aradı, konuştuk iyi olduğunu söyledi. Bugün bu haberi aldık" dedi.

26 yaşındaki şehit Asteğmen Ömer Baydilli'nin cenazesi yarın İstanbul'a gönderilecek. Baydilli'nin, öğlen namazının ardından kılınacak cenaze namazından sonra Edirnekapı Şehitliği'nde toprağa verileceği öğrenildi.

Fırat Üniversitesi iktisadi ve idari bilimler mezunu ve bekar olan şehit Baydilli'nin anne ve babasının İstanbul'da kaldığı, yaz aylarında memleketleri Elazığ'a geldikleri belirtilirken, terhisine de 6 ay kaldığı öğrenildi.

ELAZIĞ/DHA






İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN