Dolar ne kadar? Dolar kuru bugün ne kadardan başladı?

Dolar ne kadar? Dolar kuru bugün ne kadardan başladı?

Haberimizde Dolar kaç TL? ve Dolar kuru en son ne kadar oldu? sorularının yanıtını bulabilirsiniz. Bankalararası piyasada dolar 4,29, euro 5,10 civarında hareket ediyor. Vatandaşlar Dolar ne kadar? merak ediyor. İşte Dolar hakkında merak edilenler ve son dakika bilgileri...

Dolar kaç TL oldu ve Dolar kurunda son dakika gelişmeleri vatandaşlar tarafından merak ediliyor. Dolar işadamları tarafından da yakın takipte. Bu gün düşüşle başlayan Dolar ne kadar oldu sorusunun yanıtını ve kur hakkındaki tüm detayları haberimizde bulabilirsiniz. 

Beştepe'de dün toplanan Ekonomi Koordinasyon Kurulu'nun etkisiyle yönünü açağı çeviren dolar 4-29-4,30 civarında seyrediyor.

Bankalararası piyasada dolar/TL 4,3780 ile rekor düzeye çıkmasının ardından toplantı haberiyle birlikte 4,26'nın altına kadar inmişti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın dün topladığı Ekonomi Koordinasyon Kurulu sonrası faiz ve döviz kuru baskısını azaltmaya yönelik tedbirler alınacağı açıklaması yapıldı.

Euro/TL de 5,10'un üzerinde hareket ediyor.

KÜRESEL PİYASALAR: ASYA HİSSELERİ YÜKSELDİ DOLAR DÜŞTÜ

Uluslararası piyasalarda Asya hisseleri yükselirken petrol kazançlarını genişletti, dolar değer kaybetti. Çoğu Asya hissesi, ABD piyasaları için olumlu geçen seansın ardından Perşembe günü yükseldi. Petrol, kazancını genişleterek 2014'ten bu yana ilk kez varil başına 71 doların üzerine tırmandı. ABD Hazine tahvillerinin faizi, yüzde 3'ün üzerine çıkmasının ardından geri çekildi. 

Japonya'da hisse senedi göstergeleri dalgalanırken Avustralya ve Hong Kong'dakiler yukarı yönde hareket etti. ABD hisseleri, enerji hisselerinin en çok kazananlar olmasıyla birlikte yükseldi. Batı Teksas Petrolü (WTI), stoklardaki beklenmedik düşüş ve ABD Başkanı Trump'ın İran nükleer anlaşmasından çekilmesinin ardından kazançlarını genişletti. 

Dolar, ABD'de düzenlenen 25 milyar dolarlık ihalede 10 yıllık kağıtlar yüzde 3 seviyesinde faiz taşımaya çok yaklaşırken dolar değer kaybetti. Yatırımcılar, daha yüksek ABD Hazine tahvili faizlerinin ve güçlü doların yarattığı etkileri değerlendirmeye devam ediyor. 

Hisse senetleri

*Topix Endeksi, Tokyo'da saat 12:43 itibariyle fazla değişmedi. 

*Avustralya'da S&P/ASX 200 Endeksi, yüzde 0.2 tırmandı. 

*Kospi Endeksi, yüzde 0.3 kazandı.

*Hang Seng Endeksi, yüzde 0.9 yukarıdaydı. Shanghai Bileşik Endeksi, yüzde 0.2 kazanç sağladı. 

*S&P 500 endeks vadelileri, yüzde 0.2 yükseldi. Gösterge endeks, Çarşamba gününü yüzde 1 yükselişle tamamladı.

Para birimleri

*Bloomberg Dolar Spot Endeksi, yüzde 0.2 düştü. 

*Yen, dolar karşısında fazla değişmeyerek 109.71 seviyesinde seyretti.

*Euro, yüzde 0.1 değer kazandı ve 1.1863 dolara çıktı.

Tahviller

*ABD'de 10 yıllık Hazine tahvillerinin faizi, yaklaşık 2 baz puan düştü ve yüzde 2.98'e indi. 

Emtia

*Batı Teksas Petrolü (WTI), Çarşamba günü elde ettiği yüzde 3'lük kazancın ardından yüzde 0.8 daha yükseldi ve varil başına 71.71 dolara ulaştı.

*Altın, yüzde 0.1'den daha az yükselerek ons başına 1,313.66 dolardan alıcı buldu. 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN