İsrail'den Filistin'e üç koldan saldırı: Çok sayıda ölü ve yaralı var

İsrail'den Filistin'e üç koldan saldırı: Çok sayıda ölü ve yaralı var

İsrail ordusu, Gazze Şeridi'ne gece boyu hava, kara ve denizden saldırılar düzenledi. Saldırılarda çoğu kadın ve çocuk çok sayıda kişi hayatını kaybetti veya yaralandı.

İsrail, 6 aydır Filistin halkını bombaladığı, zorla aç ve susuz bırakarak daha önce görülmemiş bir insani felakete yol açtığı Gazze'deki saldırılarına devam ediyor.

İsrail topçu birliklerinin, gece saatlerinde Gazze kent merkezi ile kuzeydeki Beyt Hanun kentine düzenlediği saldırılarda ölen ve yaralananlar oldu.

1-010.jpg

ÇOĞU ÇOCUK VE KADIN

İsrail savaş uçaklarının Gazze kentindeki Zeytun Mahallesi ve yakınındaki bölgelere düzenlediği saldırılarda en az 3 kişi öldü, 10'dan fazla kişi yaralandı.

İsrail ordusunun havadan ve karadan gece boyu Gazze Şeridi'nin diğer birçok noktasına düzenlediği saldırılarda da çoğu çocuk ve kadın ölen ve yaralananlar oldu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (5)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
5 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN