İsrail'den Gazze'ye gece boyu bombardıman: Ölü ve yaralılar var

İsrail'den Gazze'ye gece boyu bombardıman: Ölü ve yaralılar var

İsrail savaş uçakları, gece boyunca Gazze Şeridi'nin orta kesimindeki El-Megazi Mülteci Kampı ile güneydeki Refah kentinin batısına hava saldırıları düzenledi. Saldırılarda en 7 kişi hayatını kaybederken, en az 15 kişi de yaralandı.

Yaklaşık 6 aydır Gazze'deki katliamlarına aralıksız devam eden İsrail'in savaş uçakları, gece saatlerinde Gazze Şeridi'nin orta kesimindeki El-Megazi Mülteci Kampı'na hava saldırısı düzenledi. Saldırıda en az iki Filistinlinin öldüğü, 15 kişinin yaralandığı ifade edildi.

İsrail savaş uçakları, Gazze Şeridi'nin güneyindeki Refah kentinin batısında bulunan Sultan Mahallesi'nde de bir eve hava saldırısı gerçekleştirdi. Saldırıda ölen ve yaralananların bulunduğu bildirildi.

1-008.jpg

İsrail savaş uçaklarının, Gazze Şeridi'nin ortasındaki Deyr el-Belah'a da bir dizi hava saldırısı düzenlediği, Zeytun Mahallesi'nin güneyindeki bölgelerin topçu birlikleri tarafından hedef alındığı belirtildi.

Filistin resmi ajansı WAFA'nın yerel kaynaklara dayandırdığı haberine göre; İsrail'in hava saldırılarında 3'ü çocuk en az 7 kişi hayatını kaybetti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN