İsrail'in Şam'a saldırı düzenlediği iddia edildi

İsrail'in Şam'a saldırı düzenlediği iddia edildi

Suriye'nin başkenti Şam'ın çevresinde birkaç noktaya İsrail tarafından hava saldırısı düzenlendiği iddia edildi. Suriye basınında yer alan haberde İsrail güçlerince Golan Tepeleri yönünden hava saldırısıyla hedef alındığı iddia edildi. Haberde, saldırıda hasar meydana geldiği ve hava savunma sistemlerinin bazı düşman roketlerini engellediği ifade edildi.

İsrail'in, Suriye'nin başkenti Şam'a hava saldırısı düzenlediği iddia edildi.

Suriye'deki haber ajansı SANA'nın askeri kaynağa dayandırdığı haberde, yerel saatle 02.10'da Şam'ın çevresindeki bazı noktaların, İsrail güçlerince Golan Tepeleri yönünden hava saldırısıyla hedef alındığı iddia edildi. Haberde, saldırıda hasar meydana geldiği ve hava savunma sistemlerinin bazı düşman roketlerini engellediği belirtildi.

Şam ve kırsalındaki bölgelerde, Suriye ordusu ile İran destekli terörist gruplar ve Lübnan Hizbullah'ı unsurlarının bulunduğu biliniyor.

İsrail, 2011'den bu yana Suriye'de zaman zaman İran destekli gruplara ve Suriye ordusuna ait askeri noktalara saldırılar düzenliyor. Bu saldırılar genellikle İsrail'in ulusal güvenliğini tehdit ettiğini düşündüğü faaliyetleri hedef alıyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN