Kremlin Sözcüsü Peskov’dan ‘Vietnam’ açıklaması: Putin’in ziyaretine ilişkin kesinlik yok

Kremlin Sözcüsü Peskov’dan ‘Vietnam’ açıklaması: Putin’in ziyaretine ilişkin kesinlik yok

Rusya lideri Putin’in Vietnam ziyaretine ilişkin konuşan Kremlin Sözcüsü Peskov, ziyarete ilişkin kesin bir bilgi olmadığını ifade etti.

Kremlin Sözcüsü Dmitriy Peskov, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin’in Vietnam’ı ne zaman ziyaret edebileceği ve ziyaret gündeminin ne olabileceği konusunda kesin bir bilgi olmadığını söyledi.

‘BÜYÜK UMUTLARIMIZ VAR’

Gazetecilere son gelişmelere ilişkin yaptığı açıklamasında Rusya-Vietnam ilişkilerine değinen Peskov, Vietnam’ın Rusya için "iyi bir ortak" olduğunu ifade ederek, "İkili ilişkiler için büyük umutlarımız var. Zengin potansiyelleri henüz tam olarak hayata geçirilmedi. Bu nedenle yapacak bazı işlerimiz var" dedi.

Putin’in Vietnam ziyaretine ilişkin ise, Rus liderin Vietnam’ı ne zaman ziyaret edebileceği ve ziyaret gündeminin ne olabileceği konusunda kesin bir bilgi olmadığını ekledi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN