Emniyetten asayiş uygulaması

Emniyetten asayiş uygulaması

Edirne’nin Keşan ilçesinde Keşan İlçe Emniyet Müdürlüğünce, 4 Ağustos 2018 tarihi ile 17 Eylül 2018 tarihleri arasında 7 kez genel asayiş ve huzur uygulaması yapıldı

Keşan İlçe Emniyet Müdürlüğü sorumluluk sahasında faaliyet gösteren umuma açık işletmeler ve umuma mahsus yerlere yönelik 7 defa genel asayiş ve huzur uygulaması yaptı.Uygulamalar kapsamında; 18 ayrı işyeri denetlenirken, 4207 sayılı Tütün Kanununa Muhalefet, canlı müzik yayın saatlerine uymamak ve sigortasız çalışan ile kimlik bildiriminde bulunmayan 11 işletmeye cezai işlem uygulandı. Bazı işyerlerinde çalıştığı tespit edilen 6 yabancı uyruklu kadın sınır dışı edilmek üzere Göç idaresi İl Müdürlüğüne teslim edilirken, 3 erkek şahsın üzerinden 3 adet ruhsatsız tabanca yakalandı.Uygulamalar neticesinde toplam 976 şahsın GBT kontrolü yapılırken, 8 şahsın çeşitli suçlardan arandığı tespit edilerek, adli makamlara sevk edildi. Trafik ve sivil ekiplerince yapılan denetimlerde 6 adet çalıntı motosiklet yakalandı. Okul güvenliği kapsamında ise 11 adet işyeri, 60 şahıs, 10 servis aracı denetlenirken, 3 servis aracına toplam 500 TL idari para cezası kesildi.

EDİRNE/İHA

(FOTOĞRAF)



Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN