BYD’nin amiral gemisi ile tanışın! 1080 kilometre menzil, 5 yıldızlı onay… Avrupa’da ilk Türkiye tadına bakacak

BYD’nin amiral gemisi ile tanışın! 1080 kilometre menzil, 5 yıldızlı onay… Avrupa’da ilk Türkiye tadına bakacak

Otomotiv sektörüne yeni bir soluk getiren BYD, yeni aracıyla Türkiye'de yolların tozunu attıracak. Tam 1080 kilometre menzile sahip olan araç 5 yıldızlı onaylandı. Hem görüntüsüyle hem de performansıyla herkesin beğenisini alan BYD, o aracını Avrupa'da ilk olarak Türkiye'de satışa çıkarıyor. İşte BYD’nin yeni aracı…

Otomotiv sektöründe yeni çalışmalarıyla adından söz ettiren Çinli şirket BYD, Türkiye'de serüvenine kaldığı yerden devam ediyor. Kasım ayında Atto 3 model aracıyla Türkiye'de yer alan BYD, şimdi ise hibrit model Seal U Model ile Türkiye'de yer alıyor. D-SUV segmentinde yer alan aracın fiyatı ise beklenenin aksine daha uygun bir rakam olan 2.090.000 TL gibi bir fiyatla satışa çıkarıldı. Türkiye'de ilk kez 15 Nisan'da yollara düşen araç rekabetçi fiyatıyla oldukça ses getiriyor. İşte BYD’nin yeni aracı…

TÜRKİYE'NİN GÖZDESİ OLACAK

1.5 litrelik benzinli motora sahip olan Seal U, 145 kW gücündeki elektrikli motoruyla hem gücü hem de tasarrufu bir araya getiriyor. Hibrit sistem araçta 100 kilometrede sadece 0.9 litre benzin tüketimi sağlanıyor.

byd-seal-u.jpg

18.3 kWsa kapasiteye sahip olan Blade Batarya ile donatılan Seal U, tek şarj ile 80 kilometrede elektrikli sürüş menzili sağlıyor. Şehir içi kullanımlarda menzil 110 kilometreye kadar yükselirken toplam menzil ise 1080 kilometreye yükselmektedir. Bu özelliği ile uzun yolculuklar içinde ideal bir performans sunuyor.

byd-seal-u-ici.jpg

5 YILDIZLA ONAYLANDI

BYD Seal U, diğer BYD model araçların olduğu gibi EuroNCAP testlerinden 5 yıldız alarak güvenli sürüş deneyimini de tamamladı. 15 Nisan 2024 tarihinde satışa çıkarılan Seal U model aracın Avrupa'da ilk deneyen ise Türkiye oldu.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN