Ev alan kadına seyahat çeki

Ev alan kadına seyahat çeki

Babacan Holding, Kadınlar Günü’nün bulunduğu 4-12 Mart tarihleri arasında konut satın alan kadınlara seyahat veya alışveriş çeki hediyesi başlattı. Kampanya, Babacan Premium’, ‘Babacan Port Royal’ ve ‘Babacan Palace’ projelerinde geçerli olacak.

Kendi arsaları üzerinde lüks konut projelerini hayata geçiren Babacan Holding, 240 ay vade aylık yüzde 0.79 faizle konut sahibi olmayı kolaylaştıran uygulamalarına ek olarak Kadınlar Günü’ne özel kampanya başlattı. Bu kapsamda Babacan Premium, Babacan Port Royal ve Babacan Palace projelerinden konut alan kadınlara seyahat veya alışveriş çeki hediye edilecek. Kampanya, 4-12 Mart tarihleri arasında geçerli olacak. Bu kapsamda bu projelerden konut alanlar, bir seyahat acentasından yurtdışı seyahat veya ünlü mobilya ev dekorasyonu markasından alışveriş çeki kazanabilecek. Öte yandan Babacan Holding projelerinden konut sahibi olmak isteyenlere 240 ay 0,79, 120 ay 0,49 veya 50 ay 0 faiz imkanı da sunuluyor. 

Kampanya kapsamında yer alan Babacan Premium, 28 bin 620 metrekare alan üzerinde inşa ediliyor. Bin 140 adet konuttan oluşan projede 1+1, 2+1 ve 3+1 daire seçenekleri yer alıyor. Dairelerin metrekare fiyatları 3 bin 500 TL’den daire fiyatları ise 235 bin 700 TL’den başlıyor. Projedeki residence kısmının Haziran 2018, kule bölümünün ise Aralık 2018’de teslim edilmesi planlanıyor. Proje, E-5’e 100 metre, metrobüs durağına 100 metre ve Atatürk Havalimanı’na 15 km mesafede yer alıyor. Projeden İstanbul Üniversitesi de dahil ve birçok özel üniversiteye metrobüs ve diğer toplu taşıma araçlarıyla 10 dakika içinde ulaşmak mümkün. Kampanyada yer alan Babacan Port Royal ise en lüks ve en ulaşılabilir proje olarak yatırımcıların dikkatini çekiyor. Toplam 4 blok, 802 daire ve 80 adet ticari üniteden oluşan proje, diğerlerine kıyasla yüzde 30 daha ekonomik fiyat imkanı sunuyor. Yeşilköy’de Atatürk Havalimanı’na en yakın lokasyonda E-5 üzerinde konumlanan Babacan Port Royal’de daireler 258 bin liradan başlıyor. Ayrıca 120 ay 0,49 ve 50 ay 0 faiz oranıyla her bütçeye uygun ödeme imkanı da sunuluyor. 

İngiliz ve Osmanlı mimarisinin görkemi ve tarihi dokusunun bütünleştiren Babacan Palace projesi ise 5 bin metrekarelik bir alan üzerinde inşa ediliyor.  Büyüklükleri 66 ile 287 metrekare arasında değişen projede  1 + 1, 2+ 1, 3+1 konut tipleri bulunuyor. Beş yıldızlı otel konseptiyle satışa sunulan projede daire fiyatları ise 188 bin TL’den başlıyor. Babacan Palace’tan 120 ay 0.49 ve 40 ay 0 faiz oranıyla konut sahibi olmak mümkün.  E-5 ve metrobüs durağına yürüme mesafesinde olan ulaşım kolaylığı ile dikkat çeken Babacan Palace, geniş teraslı, deniz manzaralı süitlerinin yanı sıra, fitness, güneşlenme terası, sauna ve Türk hamamıyla da dikkat çekiyor.

ÇİMENTODA İÇ TÜKETİM BEKLENTİSİ 82 MİLYON TON

Türkiye Çimento Müstahsilleri Birliği (TÇMB) Başkanı Şefik Tüzün, bu yıl sektörde iç tüketim bazında yüzde 5-6 büyüme beklediklerini söyledi. Tüzün, “İç tüketimi de dahil ettiğimizde bu yıl toplamda 80-82 milyon ton seviyesine ulaşılabilir” dedi. İnşaat sektörünün Türkiye’nin büyümesinde son yıllarda lokomotif görevi gördüğüne işaret eden Tüzün, “2017 için tamamlanması öngörülen ve devam eden çok ciddi projeler var. Konut projelerine baktığınız zaman büyük şehirlerde çok büyük projeler sürdürülüyor. Konut satışlarında geçen sene artış yaşandı. Bütün olarak ele aldığımızda 2017’de Türkiye’nin büyümesinin inşaat sektörüne odaklandığını görüyoruz” dedi. Tüzün, ABD ekonomisindeki iyileşmenin çimento taleplerini olumlu etkilemesini beklediklerini söyledi. Suriye’nin, iç savaş koşullarına rağmen, ihracattaki en önemli ülke olma konumunda  bulunduğunu anlatan Tüzün, Suriye’deki sorunların çözülmesi halinde bu ülkede ciddi bir potansiyel oluşacağını, ülkenin yeniden yapılandırılması aşamasında çimentoya talebin ciddi oranda artacağını belirtti.

TOKİ VE ATO İLE BAŞKENT’E TEKSTİLCİLER SİTESİ KURULUYOR

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) ile Ankara Ticaret Odası (ATO), işbirliğinde tekstilciler sitesi kurulacak. TOKİ’nin açıklamasına göre, ATO Başkanı Gürsel Baran ile yönetim kurulu üyeleri, TOKİ Başkanı Ergün Turan’ı ziyaret etti. Başkentte tekstilciler sitesi kurulmasına öncülük etmek için çalışmalara başladıklarını belirten ATO Başkanı Baran, tekstil üretimi yapan sanayicilerin yer konusunda sıkıntı yaşadıklarını aktardı. “Tekstil üretimi yapan sanayicilerimiz iş yerlerini, fabrikalarını  büyütmek istiyorlar” diyenBaran, TOKİ arazisi üzerine uzun vadeli ve uygun ödeme koşullarıyla sanayi tesisleri kurulması talebinde bulundu. TOKİ Başkanı Turan da projenin ATO ile iş birliğinde yapılmasına önem verdiklerini vurgulayarak, “Ülkemizin dört bir yanında vatandaşlarımızın güvenli yapılarda, daha güzel şehirlerde yaşamaları için ortak bir çaba içindeyiz. Konutlarımızın yanı sıra ekonominin ana damarlarından ticaret ve sanayinin güçlü bir alt yapı üzerine bina edilmesi için, aynı arayış ve gayreti sürdürüyoruz” ifadelerini kullandı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN