Geleceğin SUV'u: Fang Cheng'in fiyatı açıklandı! BYD yine piyasayı sarsmaya hazırlanıyor

Geleceğin SUV'u: Fang Cheng'in fiyatı açıklandı! BYD yine piyasayı sarsmaya hazırlanıyor

Elektrikli otomobil devi BYD'den geleceğin SUV modeli paylaşıldı. Yeni model ile güçlü performans ve ileri teknolojiyi benimseyen BYD, piyasayı sarsmaya hazırlanıyor. SUV modelinde beğenilen tasarım ve konfor bir arada bulunuyor. İşte yeni model...

BURAK ÖZTOPRAK

Dünya devi BYD'nin yeni elektrikli SUV modeli Fang Cheng fiyatı açıklandı. Yeni yılın sonlarına doğru asfalta çıkacak olan modelin piyasayı sarsması bekleniyor. Fang Cheng modeli diğer bir ismiyle geleceğin SUV'u olarak anılıyor. İşte yeni modelin fiyatı...

BAO SERİSİNİN EN GÜÇLÜSÜ

BYD markasının amiral gemisi SUV modeli Fang Cheng Bao Bao 8, yılın üçüncü çeyreğinde piyasaya sürülecek. Model, 69.000 dolar (yaklaşık 2.208.000 TL) fiyat etiketiyle dikkat çekiyor.

BYD'nin en yeni SUV modeli Fang Cheng Bao Bao 8, gelecek hafta düzenlenecek Pekin Otomobil Fuarı'nda tüketici karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Bao serisinin en güçlü modeli olarak tanıtılan Bao 8, Bao 3 ve Bao 5 ile birlikte 358 grubunu oluşturarak farklı tüketici ihtiyaçlarını karşılamayı ve Fang Cheng Bao markasının satış performansını artırmayı hedefliyor. Şu anda yalnızca Bao 5 satışta bulunurken, Bao 8’in üçüncü çeyrekte satışa sunulması bekleniyor.

ed16b894-ccd4-4795-a866-9b3c6f1eaccf.jpg

GÜÇLÜ PERFORMANS VE İLERİ TEKNOLOJİ

Bao 8, BYD'nin DMO süper hibrit off-road platformu üzerinde yükseliyor. Bu platform, BYD'nin yakında piyasaya süreceği pikap kamyonu da dahil olmak üzere birçok modelde kullanılıyor. PHEV (Plug-in Hibrit Elektrikli Araç) olarak tasarlanan Bao 8, toplamda 500 kW'dan fazla sistem gücüne sahip.

cf74edb6-ff5e-4045-a651-55affeba12c6.jpg

TASARIM VE KONFOR

BYD, Bao 8'in tasarımını 'geleceğin yıldız gemisi estetiği' olarak tanımlıyor. Araç, üretim versiyonuna oldukça yakın bir tasarımla geliyor. Ön tarafta büyük ızgaraya akıcı bir şekilde bağlanan farlar dikkat çekerken, kaputun ortasındaki çentik ve Bao 5'ten alınan tasarım çizgilerini taşıyan tampon göze çarpıyor. Yan taraftan bakıldığında, Bao 8'in yüzer çatı tasarımı, geniş gövde yapısı ve güçlü omuz çizgileri fark ediliyor. Arka tarafta ise gezegen halkalarından ilham alınan lastik kapağı ve hacimli arka ışık kümesi yer alıyor.

Bao 8, hem 6 hem de 7 koltuklu versiyonlarıyla sunulacak. Ayrıca, şehir içi ve yüksek hızlı otoyol seyrüseferinde (NOA) kullanılmak üzere gelişmiş "Tanrıların Gözü" adlı akıllı sürüş sistemiyle donatılacak.

Bu yeni model, hem tasarımı hem de teknolojisi ile SUV segmentinde yeni bir sayfa açmaya hazırlanıyor. Geleceğin SUV aracı Fang Cheng Bao Bao 8, yüksek performansı ve üst düzey özellikleriyle yollarda fark yaratmayı amaçlıyor.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN