İş dünyasının Oscar’ı Dosso Dossi’nin

İş dünyasının Oscar’ı Dosso Dossi’nin

EBA tarafından verilen ‘En İnovatif Proje’ ödülünü Dosso Dossi aldı. Şirketin Yönetim Kurulu Başkanı Hikmet Eraslan, “100’ün üzerinde üretici firmayı yılda iki kez yabancı alıcılarla buluşturuyoruz. Bu modeli hazır giyime de uygulayacağız” dedi.

Dosso Dossi Fashion Show ‘En İnovatif Proje’ dalında Avrupa İş Konseyi (EBA) tarafından verilen ve iş dünyasının Oscar’ı sayılan Oxford Socrates ödülünü aldı. Sektörde yeni bir çığır açan Dosso Dossi Fashion Show’un daha önce Yargıtay tarafından ‘Özgün İş Modeli’ olarak tescillendiğini hatırlatan Dosso Dossi Yönetim Kurulu Başkanı Hikmet Eraslan, şöyle devam etti: “Format olarak tamamen bizim geliştirdiğimiz bu modelle iş dünyamıza farklı bir soluk getirdik.

Taklitçiliğin önüne geçip, haklarını korumak isteyen firmalarımıza öncülük ettik. Başarımızın uluslararası düzeyde takdir görmesinden son derece mutlu ve gururluyum. 100’ün üzerinde üretici firmamızı yılda iki kez 30’un üzerinde ülkeden gelen binlerce alıcı ile buluşturuyoruz. Aynı zamanda üretici ve alıcı arasında garantörlük misyonunu üstleniyoruz. Bu modeli, hazır giyim dışındaki sektörlere de satmayı planlıyoruz.” Avrupa İş Konseyi Socrates Ödülleri her yıl kendi alanlarında yaptıkları çalışmalarla uluslararası toplumun sosyal, ekonomik, kültürel gelişimine ve uluslararası iş birliğine katkı sağlayanlara veriliyor. 

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN