İş kanununda devrim gibi değişiklik! Yaşı büyük olana daha yüksek emekli maaşı: SGK Başuzmanı açıkladı

İş kanununda devrim gibi değişiklik! Yaşı büyük olana daha yüksek emekli maaşı: SGK Başuzmanı açıkladı

Sosyal Güvenlik Kurumu Başuzmanı, milyonlarca emekliye müjdeyi verdi. İş kanununda devrim niteliğindeki değişikliği sosyal medyadan duyurdu. Masaya yatırılan düzenlemeye göre, yaşı büyük olanı daha yüksek maaş bekliyor. İşte tüm detaylar...

BURAK ÖZTOPRAK

Ülkemizdeki emeklileri maaş konusunda memnun etmeye çalışan hükümetten yeni hamleler geliyor. SGK Başuzmanı, yaptığı paylaşımda gündeme oturan düzenlemeyi paylaştı. Yaşı büyük olan emeklilerin yüzünü güldüren açıklama geldi.

EMEKLİ MAAŞINDA YENİ DÜZENLEMELER

Yeni yılın emekliler yılı olacağını söyleyen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 2024 itibariyle birçok düzenlemeyi duyurdu. Emekli maaşlarına gelen zam ve düzenlemenin ardından emekli ikramiyelerinde de zam yapıldı. En düşük emekli maaşı ise son zamların ardından 10 bin liraya yükselirken, bu zamlar da emekliyi memnun edemedi. Asgari ücretin altında kalan emekli maaşları için yeni düzenlemeler bekleniyor.

emekli-7-1.webp

YAŞI BÜYÜK OLAN DAHA FAZLA ALACAK

Ülke gündeminden düşmeyen emekli maaşlarına dair kritik paylaşım geldi. Sosyal Güvenlik Kurumu Başuzmanı İsa Karakaş, iş kanunlarının değiştiğini duyurdu. Ülke gündeminden düşmeyen emekli maaşlarına dair kritik paylaşım geldi.

Sosyal Güvenlik Kurumu Başuzmanı İsa Karakaş, iş kanunlarının değiştiğini duyurdu. Devrim niteliğindeki değişiklikle beraber yaşı büyük olan emekliler daha fazla maaş alacağı konusunun masaya yatırıldığını söyledi. Ülkemizde yer alan 16 milyon emekliyi ilgilendiren çarpıcı gelişme yakından takip ediliyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN