OBM Türkiye internet sitesi çöktü

OBM Türkiye internet sitesi çöktü

Almanya’ya işçi göndereceğini duyuran OBM Türkiye internet sitesi çöktü mü? Siteye girmek isteyen vatandaşlar ulaşılamıyor uyarısını göründe googleden sorgulama yapmaya başladı. OBM sitesine neden girilemiyor? Almanya işçi alımı başvurularını yapan OBM İnsan Kaynakları firması konu hakkında açıklama yaptı mı? İşte konu ile ilgili merak edilen detaylar...

Almanya’ya işçi göndereceğini duyuran OBM sitesine neden girilemiyor? Firmanın Türkiye internet sitesi çöktü mü? Siteye neden girilemediği konusunda OBM firması ne dedi? İşte vatandaşların merak ettiği bütün bu soruların yanıtı haberimizde. Almanya işçi alımı başvurularını yapan OBM İnsan Kaynakları firmasının internet sitesine ulaşılamaması firmanın güvenirliğini sorgulayan vatandaşları panikletti. İşte konu hakkındaki son dakika haberleri...

OBM SİTESİNE NEDEN GİRİLEMİYOR?

Almanya’ya işçi göndereceğini duyuran OBM Türkiye internet sitesine ulaşamayan kişiler google gibi arama motorlarında bunun nedenini sorguluyor. Siteye neden girilemiyor? Almanya'ya işçi olarak gitmek isteyen vatandaşlar OBM firmasının internet sitesine girmek isteyinde  Index of / hatası ile karşılaştı.  www.obm-turkiye.com sitesine ulaşmak isteyen vatandaşlar siteye girdiklerinde 'Indef of/' şeklinde bir uyarı mesajıyla karşılaşıyorlar. 

OBM TÜRKİYE İNTERNET SİTESİ ÇÖKTÜ MÜ? 

Almanya işçi alımı başvuruları için bilgi almaya çalışan vatandaşlar araştırmalarını sürdürüyor. Almanya’da 15 farklı havalimanı ile bağlantılı çalışan ve 3 büyük hava limanında yer hizmetleri alanında binlerce kişiye istihdam sağlayan OBM Türkiye dün yaptığı açıklamada binlerce Türk vatandaşına Almanya’da çalışma imkanı olduğunu duyurmuştu. Duyurunun yapılması ile birlikte binlerce kişinin başvuru yapması üzerine başvuruların alındığı internet sitesinde teknik sorunlar yaşandı.

Yaşanan sorunların üzerine OBM Türkiye bugün bir açıklama daha yaparak “Yoğunluk nedeniyle, başvuruların yapıldığı internet sitemizde teknik sorunlar meydana gelmiştir. Teknik sorunların hızlı bir şekilde giderilmesi için çalışmalarımız hızla devam etmektedir. Sitemiz en kısa sürede faliyete geçecektir” açıklamasında bulundu.

OBM'den yapılan açıklama şu şekilde:

Şirketimizin Almanya'da yeni istihdam imkanları sağlayacağı konusunda yayınlanan haberler üzerine çok yoğun bir başvuru süreciyle karşı karşıyayız.

Bu konuda gerçekleşen yoğunluk nedeniyle, başvuruların yapıldığı internet sitemizde teknik sorunlar meydana gelmiştir

Teknik sorunların hızlı bir şekilde giderilmesi için çalışmalarımız hızla devam etmektedir.

Sitemiz en kısa sürede faaliyete geçecektir.

Başvurular sadece internet sitemizde bulunan formun doldurulmasıyla alınmaktadır.

Yoğunluğun getirdiği teknik sıkıntı giderildikten sonra başvuru süreci her gün devamlılığı sağlanmış bir şekilde sürecektir.

Başvurularda asla ve asla hiçbir ücret talep edilmemektedir. Sitemiz dışında hiçbir yerde başvuru yoktur.

Hiç bir kurumla da bu konuda anlaşmamız yoktur. İtibar etmeyiniz.”

18-11/30/obm-turkiye-internet-sitesi-coktu-mu.jpg

OBM İNSAN KAYNAKLARI FİRMASINDAN ALMANYA'DA İŞ İMKANI

Şirket tarafından Almanya'da iş imkanı şeklinde yayımlanan duyuruda şu ifadelere yer verildi:

"Sektörlere göre farklı, dolgun ücretler, konaklama ve servis sunarak, binlerce Türk vatandaşına Almanya’da çalışma imkânı ve istihdam sağlamaya, Türk ekonomisine, işsizlik sorununa çözüm anlamında katkıya hazırlanıyor...Vasıflı, vasıfsız tüm başvurular OBM A.Ş tarafından, Almanya'dan gelecek taleplere göre değerlendirilecek. "

BAŞVURU ÜCRETİ İSTENMİYOR

Şirket tarafından yapılan açıklamada başvuru sırasında hehrangi bir ücret alınmayacağına yer verildi. Açıklama şu şekilde;

"Havalimanı yer hizmetleri dışında da belgeli TIR şoförlerinden, sağlık sektöründeki, hemşire ve doktorlara, tesisatçılardan, özel endüstriyel kaynakçılara kadar Almanya'da çok sayıda farklı sektörde Türk vatandaşına dolgun ücretlerle istihdam imkânı sunuyor. 20-45 yaş aralığında her Türk vatandaşı sağlık engeli olmadığı sürece başvuru formunu doldurarak müracaat edebiliyor... "

ALMANYA'DA İŞÇİ BAŞVURUSUNDA SON GÜN

Şirket herhangi bir kamu kurumuna bağlı değildir. Özel bir şirkettir. Söz konusu açıklama şu şekilde;

"Hiçbir kurumla bağlantımız yoktur.Başvurularda asla ve asla hiçbir ücret talep edilmemektedir. Sitemiz dışında hiçbir yerde başvuru yoktur. Sadece formlar doldurularak başvurular kabul edilecektir. Özel isteklerinizi [email protected] mail atarak iletiniz. Başvurular 30 Aralık 2018'e kadar devam edecektir. Ofislerimizden başvuru kabul etmiyoruz. İlginize teşekkür ederiz."

OBM ŞİRKET ADRESLERİ

Yeşilköy Cad. 17/A Kat:3 Daire:7 
Florya/İSTANBUL
0 212 403 02 37
[email protected]

Çağlayan Mah. 2071 Sok. Şelale Villaları 
D9 Muratpaşa/ANTALYA
0 242 966 05 70
[email protected]

Süderstraße 73a 20097
Hamburg / Germany
040 226 227 8-00
[email protected]

Yukarıdaki iletişim adreslerinden detaylara ulaşabilirsiniz.

 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN