Almanya'ya işçi götüren şirketin telefon numarası

Almanya'ya işçi götüren şirketin telefon numarası

OBM İnsan Kaynakları iletişim numarası ve adresi haberimizde. 'Almanya'ya işçi götüren şirketin telefon numarası kaç?' sorusu vatandaşlar tarafından arama motorlarında aranıyor. OBM şirketinin ilk etapta 10 bin işçiyi 18 ay sözleşmeli olarak Almanya'ya götüreceğini açıklamıştı. 17 farklı sektörde Almanya'nın işçi alımı yapacağını açıklayan OBM İnsan Kaynakları iletişim numaralarını yazımızdan öğrenebilirsiniz. Almanya Konsolosluğu işçi alımı ile ilgili bizim resmi bir anlaşmamız yok demişti. OBM ise bizim 17 havalimanı ile özel anlaşmamız var, özel anlaşmamız olan şirketlere işçi götüreceğiz demişti. Şirket yetkilileri de Peki Almanya'ya işçi götüren şirketin telefon numarası kaç?

OBM İnsan Kaynakları iletişim numarası ve adresi Almanya'ya gitme hayali kuaran vatandaşlar tarafından araştırılıyor. Almanya'ya işçi götüren şirketin telefon numarası iletişim adresi haberimizde. OBM şirketi Almanya'daki özel şirketler ile anlaşmaları olduğunu ve 18 ay süre ile işçi götüreceklerini açıklamıştı. Şirketin güvenirliliğini sorgulayan vatandaşlar Alman Konsolosluğu'na konuyu sorunca konsolosluk Alman hükümeti ile şirket arasında resmi bir anlaşmalarının olmadığını söylemişti. 

ALMANYA'YA İŞÇİ GÖTÜREN ŞİRKETİN TELEFON NUMARASI İLETİŞİM ADRESİ NEDİR? 

Almanya'ya işçi götüren şirketin telefon numarası googlede trend oldu. OBM İnsan Kaynakları  2019 yılında Türkiye'den Almanya'ya 10 bin işçi götürüleceğinin açıklamıştı. Yaşanan büyük yoğunluktan ve ilgiden dolayı OBM İnsan Kaynakları şirketinin internet sitesi çöktü. Vatandaşlar da internette başvurularını gerçekleştirebilmek için Almanya'ya işçi götüren şirketin telefon numarasını araştırıyor. 

18-12/04/obm-insan-kaynaklari-iletisim-numarasi.jpg

ALMANYA'YA İŞÇİ GÖTÜREN ŞİRKETİN NUMARASI NEDİR?

OBM İnsan Kaynakları şirketinin internet sitesine ulaşılamadığı için telefon numarası vatandaşlar tarafından araştırılıyor. 

Yeşilköy Cad. 17/A Kat:3 Daire:7 
Florya/İSTANBUL
0 212 403 02 37
[email protected]

Çağlayan Mah. 2071 Sok. Şelale Villaları 
D9 Muratpaşa/ANTALYA
0 242 966 05 70
[email protected]

Süderstraße 73a 20097
Hamburg / Germany
040 226 227 8-00
[email protected]

Yukarıdaki iletişim adreslerinden detaylara ulaşabilirsiniz.

OBM İNSAN KAYNAKLARI SİTESİNE ULAŞMAK İÇİN BURAYA TIKLAYINIZ

18-12/04/almanyaya-isci-goturen-sirketin-telefon-numarasi.jpg

2018 ALMANYA İŞÇİ ALIMI BAŞVURUSU NASIL YAPILIR?

Almanya’da 15 farklı havalimanında faaliyet gösteren şirketin yöneticisi Osman Taş, Türkiye’de İŞKUR ile anlaşmaları olduğunu ve Almanya’ya özellikle sağlık, lojistik ve havalimanı yer hizmetleri sektöründe işçi götürmeyi planladıklarını söyledi. Taş, “Kendi milletime güvendiğim için Almanya’ya işçi götüreceğiz. Bu işi biz 17 yıldır yapıyoruz ve birçok ülkeden bugüne kadar birçok işçi götürdük. Ancak kendi milletimi bildiğim için bilinçli olarak Türkiye’den işçi götüreceğiz. Almanya’nın öncelikli olarak bizden talebi, işçilerin vasıflı olmaları. Ama vasıfsız işçi de götüreceğiz. Bizler bu talepler doğrultusunda buradan işçi götüreceğiz. Ama özellikle hemşire, kamyon şoförü, elektrikçi ve kaynakçı konusunda ihtiyaçlar var. Şu an en çok hemşire ihtiyacı var. İlk etapta 80 bin hemşire götürmeyi hedefliyoruz. Sonrasında kaynakçı ve elektrikçi ihtiyacımız var. Onlar da 50 bin civarında olacak. Buradan gidecek işçilerle 18 aylık bir sözleşme imzalayacağız”şeklinde konuştu.

OSMAN TAŞ'IN AÇIKLAMALARI

"Almanya'da 'OBM Almanya' adında şirket sahibiyim. Tam 10 yıldır çok sayıda ülkeden işçiyi Almanya'ya getirdim.

Macaristan, Romanya, Bulgaristan, Moldova gibi ülkelerden binlerce kişiye Almanya'da istihdam sağladım.

Türkiye'den de işçi alımı yaparak Türk ekonomisine katkıda bulunmak amacıyla çalışmalar başlattım.

Bu amaçla Türkiye'de bir basın toplantısı yaptım. Ülkeme döviz kazandırmak tek hedefimdi.

Ancak sosyal medyada çıkan bazı olumsuz ve bize danışmadan yapılan bilinçsiz haberler konuyu farklı mecralara çekti.

Alman konsolosluğu da bir açıklama yaparak 'OBM şirketi ile Federal hükümet arasında bir anlaşma yoktur' dedi.

Bu açıklama da yanlış yorumlanarak bazıları tarafından şirketimize karalama kampanyasına dönüştürüldü. Biz hiçbir zaman 'Alman Federal Hükümeti ile anlaşmamız var' demedik"

18-12/04/obm-iskur-almanya-isci-alimi-basvurular.jpg

OBM ŞİRKETİNDEN FLAŞ AÇIKLAMA

Türkiye'den Almanya'ya, 10 bine yakın kişinin iş amaçlı götürülmesine aracılık edecekleri açıklaması ile gündeme gelen OBM'den yeni bir açıklama yapıldı. OBM Almanya'nın sahibi Osman Taş, yaptığı yazılı açıklamada, son 10 yılda çok sayıda ülkeden Almanya'ya işçi götürdüklerini kaydederek, 'Türkiye'de bu amaçla yürüttüğümüz yapılanma ve kurulum çalışmalarımız devam ediyor. Adımızı kullanarak yanlış beyanlarda bulunanlara veya sizden para isteyenlere asla itibar etmeyin' dedi.

10 YILDIR İŞÇİ GÖTÜRÜYORUZ

"ALMANYA'DA 'OBM Almanya' adında şirket sahibiyim" diyerek açıklamasına başlayan Osman Taş "Tam 10 yıldır çok sayıda ülkeden işçiyi Almanya'ya getirdim. Macaristan, Romanya, Bulgaristan, Moldova gibi ülkelerden binlerce kişiye Almanya'da istihdam sağladım. Türkiye'den de işçi alımı yaparak Türk ekonomisine katkıda bulunmak amacıyla çalışmalar başlattım. Bu amaçla Türkiye'de bir basın toplantısı yaptım. Ülkeme döviz kazandırmak tek hedefimdi" dedi. 

KİMSEYE PARA VERMEYİN

Yapılanma çalışmalarının sürdüğü bilgini veren Taş "Türkiye'de bu amaçla yürüttüğümüz yapılanma ve kurulum çalışmalarımız devam etmektedir. Adımızı kullanarak yanlış beyanlarda bulunanlara veya sizden para isteyenlere asla itibar etmeyin. OBM olarak Türkiye ve Almanya'da yapılan bu çalışmalarla ilgili hiçbir maddi talebimiz bulunmamaktadır. Bu nedenle şirketimizin yetkilileri dışında hiç kimsenin kamuoyunu yanıltıcı açıklamalarına itibar edilmemesi ve maddi anlamda ödeme yapılmaması husususunu özellikle belirtmek isterim" dedi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (4)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
4 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN