Elif Şadoğlu kimdir, kaç yaşında, nereli? Survivor'a Elif Şadoğlu katıldı

Elif Şadoğlu kimdir, kaç yaşında, nereli? Survivor'a Elif Şadoğlu katıldı

Survivo'a Elif Şadoğlu dahil oldu. Peki Elif Şadoğlu kimdir, kaç yaşındadır ve nerelidir? Program yapımcısı ve sonucusu Acun Ilıcalı sosyal medya hesabından Survivor 2018'e 4 yeni yarışmacının katılacağını duyurdu. Elif Şadoğlu'da yeni yarışmacılardan biri. İşte Elif Şadoğlu ile ilgili merak edilenler ve yarışmadan son haberler.

Elif Şadoğlu kimdir? Survivor'a yeni katılan yarışmacı Elif Şadoğlu kaç yaşında, nereli, ne iş yapıyor? Tv8 ekranlarının izlenme rekorları kıran yarışma programı Survivor 2018'de dün akşam oynanan oyunların ardından ada konseyi gerçekleşti. Adaya veda eden isminde belli olduğu gecede, Program yapımcısı ve sunucusu Acın Ilıcalı yarışmaya 4 yeni kişinin katılacağını duyurdu. Yeni yarışmacılardan Elif Şadoğlu'nun kim olduğu ise en çok merak edilenler arasında. İşte Survivor'dan son gelişmeler.

Survivor 2018'de yarışmaya 4 yarışmacı birden dahil oluyor. Programın yapımcısı ve sunucusu olan Acun Ilıcalı, kendi Instagram hesabından 4 kişinin de ismini açıkladı. Ilıcalı "All Star ve Gönüllüler takımına katılan yeni yarışmacılarımıza başarılar diliyorum." dedi.

Yeni yarışmacıların ismi şu şekilde: Elif Şadoğlu, Yiğit Dikmen, Mustafa Kemal Kurt ve Batuhan Buğra Eruygun.

SURVİVOR ELİF ŞADOĞLU KİMDİR?

Survivor Elif Şadoğlu 1992 doğumludur. Ataşehir'deki bir spor merkezinde Fitness Eğitmenliği yapmaktadır. Elif Şadoğlu, 2014 TVG ve Fitness şampiyonasında Avrupa Vücut Geliştirme Fitness şampiyonu oldu.

Survivor 2017'de yarışan ve elenen Elif Şadoğlu, Survivor All Star takımına katıldı. Elif, Survivor'a katılmasıyla ilgili "Benim öyle çok uzun bir sürecim olmadı. Geçen sene de buradaydım. Ama tekrar burada olmak gerçekten de çok heyecan verici. İki takıma da başarılar diyorum.

18-03/13/elif-sadoglu.jpg

Survivor’ın pazartesi yayınlanan son bölümde All Star ile Gönüllüler takımları turuncu baraka, ay çiçek yağı, bulgur ve patates ödülleri için karşı karşıya geldi. All Star’dan en iyi 2 kadın ve en iyi 2 erkek olarak, Sema, Damla, Adem ile Murat yarışmaya çıktı. Gönüllülerden ise Nagihan, Nevin, Anıl ve Ramazan seçildi. Kıran kırana geçen mücadeleyi 10-3 All Star takımı kazandı.

Gecenin ikinci oyununda iki takım menemen ve Ailecek Şaşkınız filmini izleme ödülü için karşı karşıya geldi. Finale kalan mücadelenin kazananı 9-10 Gönüllüler Takımı oldu.

Ada konseyinde Nihat Doğan, Murat Ceylan ve Damla Can SMS oylamasına kaldı. En az oyun alan Nihat Doğan elendi. Eleme kararı sonrası Nihat Doğan şunları söyledi: Survivor'ı çok seviyorum, yarışmayı da çok seviyorum. Burada olmak bambaşka bir duygu. Herkesin tatması gereken bir duygu. Çok istedim ama... Nazım Hikmet'in güzel bir sözü var. Ben elmayı sevdim ama elma beni sevmedi. Ben Survivor'ı sevdim ama o beni sevmedi demek ki. Güzel bir deneyim oldu. Kıran kıran yarışmalar oldu. Yarışmanın gerilimi ile ilgili birini kırdıysam hakkınızı helal edin. Benim hakkım da helal olsun. İnşallah şampiyon bizim takımdan çıkar. Yolumuz buraya kadarmış. Teşekkür ederim.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN