Emniyet’te büyük FETÖ operasyonu | Son dakika haberleri

Emniyet’te büyük FETÖ operasyonu | Son dakika haberleri

İstanbul merkezli başlatılan operasyonun terör örgütü FETÖ'nün emniyetteki yapılanmasına yönelik olduğu öğrenildi. 16 ilde yürütülen soruşturma kapsamında 9'u üst düzey 58 kişi hakkında gözaltı kararı çıkarıldı.

FETÖ'nün emniyet imamı olduğu belirtilen 'Kozanlı Ömer' kod adlı Osman Hilmi Özdil'in de aralarında olduğu 58 kişinin yakalanması için operasyon başlatıldı.

İstanbul merkezli 16 ilde, FETÖ'ye yönelik operasyon başlatıldı.

Operasyon, örgütün emniyet imamı olarak bilinen "Kozanlı Ömer" kod adlı Osman Hilmi Özdil'in de aralarında bulundu örgütün üst düzey 58 yöneticisini yakalamaya yönelik başlatıldı.

Operasyonlarda 100 ekip görev alırken, gözaltına alınacak olan FETÖ üyelerinin 9'unun üst düzey abi, 17'sinin meslek abileri olduğu öğrenildi. Gözaltı listesinde bulunan FETÖ üyelerinin, doktor, öğretmen, subay, mühendis, muhasebeci, esnaf, araştırma görevlisi ve emniyet personeli gibi meslek guruplarından oldukları öğrenildi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN