Emniyette intihar iddiasına soruşturma

Emniyette intihar iddiasına soruşturma

Antalya’da yol denetiminde yakalanan ve ‘PKK Terör örgütü üyeliği’nden arandığı öne sürülen Murat A., işlemleri için götürüldüğü emniyet binasının 3’üncü katından atlayıp intihar ettiği iddia edildi.

Jandarma ekipleri, yol uygulamasında bir yolcu otobüsünü durdurdu. Yapılan GBT sorgusunda A.T. adına sahte kimlik taşıyan ve gerçek kimliği Murat A. olduğu tespit edilen şüphelinin ‘terör örgütü üyeliği’ suçundan arandığı belirlendi. Yakalanan Murat A. Gazipaşa TEM ekiplerine teslim edildi. Murat A.’nın burada işlemleri sürdüğü sırada bulunduğu binanın 3’üncü katındaki pencereden atladığı iddia edildi. Olayla ilgili soruşturma başlatılırken cenazeyi almaya gelen baba Mehmet A. oğlunun 24 değil 18 yaşında olduğunu söyleydi. Oğlunun 2-3 yıldır kayıp oduğunu da ifade eden baba Mehmet A. “Ne olmuşsa emniyette olmuş” dedi. Aileenin avukatı Güven Özata ise, olayda ihmal olduğunu savunarak Murat A.’nın atladıktan sonra başına aldığı darbeden dolayı öldüğünü savundu.

Konuyla ilgili açıklama yapan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, örgütün üyelerine, “yakalanacağınız zaman intihar edin” talimatı verdiğini belirtti.

 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN