Emre Kınay'dan Tekirdağ'a eleştiri, Kocaeli'ye övgü

Emre Kınay'dan Tekirdağ'a eleştiri, Kocaeli'ye övgü

Tekirdağ Belediyesi'ne ait kültür merkezinin kötü halini sosyal medya hesabından paylaşarak ağır eleştirilerde bulunan ünlü oyuncu Emre Kınay, Kocaeli’deki kültür merkezinin fotoğrafını övgü dolu sözlerle paylaştı.

5 Aralık'ta Tekirdağ Belediyesi'ne ait salonda 'Sonra Sonra' oyununu oynamaya giden Emre Kınay salonun kötü halini fotoğraflayıp takipçileriyle paylaşmıştı. Kınay olayın üzerinden 14 gün geçtikten sonra aynı oyunu Kocaeli'nde sergiledi ve salonun modern halini övgü dolu sözlerle paylaştı.

Linç kampanyası başlayabilir

Kanal D'de yayınlanan Güneşin Kızları dizisinde Haluk karakterini canlandıran ve "Bunun bir bedeli olacak" repliğiyle hafızalara kazınan Kınay'a linç kampanyası başlatılabilir. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın fotoğraflarını çeken sanatçı Ara Güler'e birkaç saat içinde linç kampanyası düzenleyenler aynı muameleyi oyuncu Emre Kınay'a da yapması muhtemel görünüyor.

Tekirdağ Belediyesi'ne sert eleştiri

Aralık ayının başında Tekirdağ’da sahneleyeceği “Sonra Sonra” oyunu öncesinde, oyunun oynanacağı Tekirdağ Belediyesi Kültür Merkezi’nin yıkık halini sosyal medya hesabından sert bir şekilde eleştiren Emre Kınay, Kocaeli’deki oyunu sonrasında salonun fotoğrafını övgü dolu ifadelerle paylaştı.

15-12/19/1414554.jpg

"Neymiş eğer istersen oluyormuş"

“Sonra Sonra” oyunu için dün geldiği geldiği Kocaeli Sabancı Kültür Merkezi’nde oynunu başarı ile sahneleyen Kınay, oyunun ardından kendine ait fotoğraf paylaşım sitesi üzerinden kültür merkezini çok beğendiğini fotoğrafını paylaşarak ifade etti. Kınay paylaşımının altında ise "Neymiş eğer istersen oluyormuş lüks mü? Hayır. Gerek var mı? Hayır. Gayet temiz pak bir kulis yeterli... Ama her şeye cevabı vardır özellikle ‘hem suçlu hem güçlülerin’ buyurun fotoğrafa bakın, salon gibi salon kulis gibi kulis. Teşekkürler Kocaeli, İzmit” ifadelerini kullandı.

 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN