Erdoğan: Ok yaydan çıktı, bu katil sürülerine gerekli ders verilecek | Son dakika haber

Erdoğan: Ok yaydan çıktı, bu katil sürülerine gerekli ders verilecek | Son dakika haber

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Şanlıurfa'da toplu açılış töreninde konuşuyor. Erdoğan terör saldırılarıyla ilgili "Bu katil sürülerine gerekli ders verilecek. İdam Meclis'ten geçsin ben bunu onaylarım. Bir katili affetmek devletin hakkı değildir. Bu alçakların, bu teröristlerin masum insanları öldürdükten sonra bunları beslemek gibi bir hakka sahip değiliz" dedi. İzmir'deki alçak saldırıyı önleyen şehit polisi kasteden Erdoğan, "Bu ülkede 80 milyon kahraman var. Bu ülkede tek başına darbecilere kök söktüren Ömer Halisdemirler var" diye konuştu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, toplu açılış törenine katıldığı Şanlıurfa'da vatandaşlara sesleniyor. Erdoğan terör örgütlerinin saldırılarıyla ilgili "Bu katil sürülerine gerekli ders verilecek" dedi. İşte Erdoğan'ın konuşmalarından satırbaşları: 

17-01/06/5566474.jpg

BU ÜLKEDE ŞEHİT POLİS GİBİ 80 MİLYON  VAR

"Dün İzmir'de teröristin üzerine aslanlar gibi atlayan polisimizi gördünüz değil mi? Bu ülkede 80 milyon kahraman var. Bu ülkede tek başına darbecilere kök söktüren Ömer Halisdemirler var, bu ülkede tanklara meydan okuyan benim hanım kardeşlerim, gençler, yaşlılar var. Böyle bir ülkeyi dize getirmeye kimin gücü yeter. Türkiye tarihinin en güçlü devlet- millet bütünleşmesini sağlayarak yoluna devam ediyor. 2015 Temmuz'undan bu yana terörle mücadelede 12 Şanlıurfalı askerimiz, polisimiz şehit oldu. 15 Temmuz darbe girişimi sırasında da 4 Şanlıurfalı kardeşimiz şahadet makamına ulaştı. 79 milyon vatandaşımızın tamamını yüreğinden vuranlar hak ettikleri cezayı alıyorlar. Şehitlerimiz var canımız yanıyor ama inlerine girdik, onları tepeliyoruz, tepelemeye devam edeceğiz.

17-01/06/5566026.jpgCumhurbaşkanı Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, Şanlıurfa'da yaşayan bedensel engelli 18 yaşındaki Emine Dağ ile görüştü.

Bu katil sürülerine gerekli dersler verilecektir. İdam Meclis'ten geçsin ben bunu onaylarım. Bir katili affetmek devletin hakkı değildir. Bu alçakların, bu teröristlerin masum insanları öldürdükten sonra bunları beslemek gibi bir hakka sahip değiliz.

İhanet nöbetini devralıyorlar. Yiğitçe ortaya çıkıp bizimle mücadele edemiyorlar. Terör örgütleri üzerinden bizi yola getirmeye çalışıyorlar. Ciğeri beş para etmez teröristlere bu millet teslim olur mu?

17-01/06/5566478.jpg

Mazlumun ahu indirir şahı. Her şeyin bir vakti vardır. Dün İzmir'de teröristin üstüne atlayan kahramanımızı gördünüz değil mi?

Kahramanlar can verir yurdu yaşatmak için.
Vatanı korumak için yürekleri yanan,
Kahramanlar can verir yurdu yaşatmak için.

Tankları durduran gençliğimiz var. Ömer Halisdemirler var. Bu milleti ve devleti kim yıkabilir?

urfalıyam dağlıyam 
bahçeliyem bağlıyam 
ben yürekten vuruldum 
ciğerimden dağlıyam 

BİZİM İÇİN OK YAYDAN ÇIKTI

Sizin her biriniz Batı'ya karşı savaş açtınız. Ensar oldunuz. Sizin her biriniz Batı'ya karşı savaş açtınız. Ensar oldunuz. Türkiye'yi kardeş kavgasıyla yıkmak isteyenlere Şanlıurfa'nın vereceği cevap tarihe geçecektir. 

17-01/06/5566486.jpg

Burada operasyon yapanların yeri cehennemdir. Hepsi bedelini ödeyecekler. Düne kadar bize niye DAEŞ'le mücadele etmiyorsunuz diyenler bugün daha fazla ileriye gitmeyin diyor.

BİZİM MİLLETİMİZ GERİ ÇEKİLMEZ

Bu işi temizleyene kadar devam edeceğiz. Bizim için ok yaydan çıktı. Bizim milletimiz terör örgütleriyle üzerine gelindiğinde geri çekilmemiş, mücadeleyi tercih etmiştir.

Cerablus'a girdik mi girdik, El Rai'ye girdik mi, El Bab'ı kuşattık mı? Şehitlerimizi 1'e 10 katlıyoruz. Bedeli çok ağır oluyor. Aynı şekilde Güneydoğu'da PKK varmış, PYD varmış; bu ülkede terör estirenler bedelini ödeyecekler.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konuşmasının satırbaşları:

"Dün İzmir'de yaşanan terör saldırısında şehit olan adliye çalışanımız ve polis memuruza Allah'tan rahmet diliyorum. Ele geçirilen silahlar, teröristlerin oraya çok büyük bir katliam için geldiklerini gösteriyor. Malesef Türkiye'nin üzerine salınan gözünü kan bürümüş katil sürüleri işbirliği halinde saldırılarına devam ediyorlar.

Bölücü örgütün bıraktığı yerden DEAŞ, FETÖ bir başka örgüt bu ihanet nöbetini devralıyor. Bu örgütleri birileri özellikle besleyip, silahlandırıp, güçlendirip, yönlendirip Türkiye'nin üzerine salıyorlar. Yiğitçe bizimle mücadele edemeyenler terör örgütleriyle salıyorlar. Biz tarihimizin hiçbir döneminde kaçmadık.

CİĞERİ 5 PARA ETMEZ TERÖRİSLERE BOYUN EĞECEK SANANLARA YAZIKLAR OLSUN

Bu millet ölürsem şehit kalırsam gaziyim diyerek, 15 Temmuz'da üzerine gelen darbecileri püskürtmüş bir millettir. Ciğeri 5 para etmez teröristlere boyun eğecek sananlara yazıklar olsun. Yaptıklarını yanına kar kalacağını düşünüyorsa, bir kez daha yazıklar olsun.

KENDİ ÇIKARLARI İÇİN ÜZERİMİZE TERÖR ÖRGÜTLERİNİ SALANLAR

Kendi bölgesel ve güncel çıkarları için bizim üzerimize terör örgütlerini salanlar, yarın aynı ateşin kendilerini yakmaya başladıklarında gerçeği göreceklerdir ama iş işten geçmiş olacaktır. Türkiye bu musibetin üstesinden mutlaka gelecektir.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN