Erdoğan'dan Erol Evgin'in oy hakkı açıklamasına sert eleştiri

Erdoğan'dan Erol Evgin'in oy hakkı açıklamasına sert eleştiri

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Okumamış olanlar muhtarını seçsin, eğitimli olan belediye başkanını seçsin" diyen Erol Evgin'e sert eleştiride bulundu.

Ünlü şarkıcı Erol Evgin'in “Okuma yazma bilmeyen, oyuna parmak basan bir annemizle 3 üniversite bitirmiş birinin birer oy hakkı olması adaletli mi geliyor size” açıklamaları üzerine Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Evgin' sert yanıt geldi.

Erdoğan "Okumamış olanlar muhtarını seçsin, eğitimli olan belediye başkanını seçsin" diyen Erol Evgin’i eleştirerek, "Çıkmış bir tanesi kalkıp diyor ki bu muhtarların seçilmesini yanlış buluyorum diyor. Herkesin oyu geçerli olmamalı diyor.Bunlar ne cins adamlar ya.Sen sanatçı olsan, profesör olsan ne olur, doçent olsan ne olur. Önce millete saygı duyacaksın" diye konuştu.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN