Erdoğan'dan takipçisine cevap verdi: Külliye'de misafir etmek isterim

Erdoğan'dan takipçisine cevap verdi: Külliye'de misafir etmek isterim

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Twitter'da kendisinin karakalem resmini yaparak mesaj atan engelli takipçisi Gülşah Yağmur Yazıcı'ya cevap verdi. Erdoğan, cevabında "Bir gün inşallah Külliye'de misafir etmek isterim" diyerek takipçisine sürpriz yaptı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, daha sonra Gülşah ile ​telefonda da görüştü.​

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, sosyal paylaşım sitesi Twitter'da kendisine mesaj yazan engelli takipçisi Gülşah Yağmur Yazıcı'ya yanıt verdi.

Kocaeli'nin Derince ilçesinde yaşayan Yazıcı, Erdoğan'a, "Engellinin elinden bu kadar gelir. Cumhurbaşkanım resmimi görür inşallah. Sizi çok seviyorum" mesajını yazdı.

16-12/07/dwfgr.jpg

KÜLLİYE'DE MİSAFİR ETMEK İSTERİM

Erdoğan ise takipçisine, "Çok teşekkür ederim sevgili Gülşah. Emeğine sağlık. Senin gibi güzel yürekli bir kızımızı bir gün inşallah Külliye'de misafir etmek isterim." ifadeleriyle cevap verdi.

16-12/07/screen-shot-2016-12-07-at-000905.png

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN TELEFONLA ARADI

Cumhurbaşkanı Erdoğan, daha sonra Yazıcı ile telefonda da görüştü. Haberi yine Twitter'dan duyuran Yazıcı, "Sevgili Cumhurbaşkanım beni aradı, sevinçten uçuyorum" dedi.

16-12/07/screen-shot-2016-12-07-at-000917.png

'GÜZEL BİR SÜRPRİZE HAZIR OL'

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın ise yaptığı resimden dolayı Yazıcı'yı tebrik ederek şunları yazdı:

"Gülşah eline sağlık. Tebrik ediyorum. Güzel bir sürprize hazır ol."

16-12/07/screen-shot-2016-12-07-at-000927.png

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN