Eski Galatsaraylı futbolcu Türkiye'nin taktiğini açıkladı!

Eski Galatsaraylı futbolcu Türkiye'nin taktiğini açıkladı!

Çek Cumhuriyeti'nin önde gelen isimlerinden Tomas Ujfalusi, Türkiye ile ilgili konuştu.

EURO 2016 D Grubu son maçındaki rakibimiz Çek Cumhuriyeti'nin eski oyuncularından, ülkemizi de yakından tanıyan Tomas Ujfalusi, A Milli Takımımız karşısında Çek Cumhuriyeti için en önemli noktanın sahaya çift forvet olarak çıkmak olduğunu söyledi.

'TÜRKLER HALA ÇIKACAKLARINA İNANIYORLAR'

Bir dönem Galatasaray'da da forma giyen Tomas Ujfalusi, Türkiye'yi ''Tahmin edilemez'' olarak yorumlarken son maç hakkında ''Tahmin edilmesi zor bir takım. Başlarında çok iyi bir motivasyon ustası Fatih Terim var. Türkler hala 3. sırada gruptan çıkacaklarına inanıyor ve maça da bunun isteğiyle başlayacaklardır. Biz de bu durumu kendi lehimize çevirmek zorundayız'' ifadelerini kullandı.

16-06/20/tomas-ujfalusi-den-flas-sozler-1465255.Jpeg

'BURAK YILMAZ'A İYİ SAVUNMA YAPMALIYIZ'

Burak Yılmaz'ın Çin'e gitmesinden olumsuz etkilenmiş olduğunu da söyleyen Ujfalusi, ''Çin'e transfer olan Burak Yılmaz kaliteli bir isim ancak Türkiye'de oynadığı dönemden çok farklıydı. Kesinlikle son maç farklı olacaktır. Biz de bu nedenle çok iyi savunma yapmalıyız'' dedi.

'ÇİFT FORVET ÇIKARSAK GOL ATARIZ'

Çek Cumhuriyeti'nin sahaya çift forvet çıkması gerektiğini söyleyen tecrübeli isim, ''Eğer sahaya çift forvet çıkarsak ki ben öyle olmasını umuyorum, goller bulabiliriz. Benim forvet tercihim de Skoda ve Necid olurdu'' şeklinde konuştu.

Ujfalusi son olarak, karşılaşmada son derece dikkatli olmaları gerektiğini ve eğer ilk yarım saat gol yemezlerse, Türkiye'nin savunmada açık vermeye başlayacağını söyledi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN