Felipe Melo: Cimbom'a Abdürrahim Albayrak lazım

Felipe Melo: Cimbom'a Abdürrahim Albayrak lazım

Felipe Melo, sosyal medyadan yaptığı paylaşımla kötü günler geçiren Galatasaray’ın Abdürrahim Albayrak’a ihtiyacı olduğunu belirtti. Felipe Melo’nun bu yorumu kısa süre içerisinde gündem oldu.

Galatasaray’da oynadığı dönemde sarı kırmızılı taraftarların sevgilisi haline gelen Felipe Melo’nun sosyal medyadan yaptığı paylaşım olay oldu. Twitter ve Instagram’daki aktifliği ile bilinen Brezilyalı futbolcu bu kez de kötü günler geçiren Galatasaray’ın neye ihtiyacı olduğunu söyledi.

'CİMBOM'A ABDÜRRAHİM ALBAYRAK LAZIM'

Tatilini Miami’de sürdüren Felipe Melo, kişisel Instagram hesabından paylaştığı fotoğrafa, “En iyi Türk arkadaşım ile Miami’de konumuz ;Cimbom’a Abdürrahim Albayrak lazım” notunu düştü. Fotoğrafa kısa süre içerisinde beğeni ve yorum yağdı.

16-06/19/screenshot_1-1466340832.jpg
Melo'nun yaptığı paylaşım çok fazla beğeni ve yorum aldı. / FOTOĞRAF: SOSYAL MEDYA

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN