Fenerbahçe, Luis Neto'yu 1 yıllığına kiraladı

Fenerbahçe, Luis Neto'yu 1 yıllığına kiraladı

Fenerbahçe, Portekizli stoper Luis Neto'yu satın alma opsiyonuyla 1 yıllığına kiraladığını resmen açıkladı.

Rus Ligi ekiplerinden Zenit, Fenerbahçe'nin görüşmelerde bulunduğu Neto'nun transferini noktaladığını duyurdu. Sarı lacivertliler de kısa sürede bu transferin bittiğini açıkladı

İşte Fenerbahçe'nin Neto açıklaması:

"Kulübümüz, Zenit'te forma giyen defans oyuncusu Luis Neto ve kulübü ile yapılan görüşmeler sonucunda, futbolcunun kulübümüze transferi konusunda her konuda anlaşma sağlamıştır.

29 yaşındaki defans oyuncusu Zenit Kulübü'nden satın alma opsiyonlu olarak 1 yıllığına kiralanmıştır.

Portekizli futbolcu Luis Neto ile imzalanan sözleşmenin camiamıza hayırlı olmasını ve Neto'nun Çubuklu ile büyük başarılara imza atmasını diliyoruz.''

17-08/31/bdih7_1504185302_9321.jpg

ZENİT'TEN İKİNCİ TRANSFER

Fenerbahçe'nin Giuliano'dan sonra bu sezon Zenit'ten transfer ettiği ikinci isim olan Luis Neto, geçen sezonki istatistikleriyle Rus Ligi'ne damga vuran isimlerden biri oldu.

LUIS NETO KİMDİR?

26 Mayıs 1988 tarihinde Portekiz'in Varzim şehrinde doğan Luis Neto, profesyonel kariyerine 2006 yılında Varzim kulübünde başladı. 2012 yılına kadar Varzim'de forma giyen Neto, 2012'de Siena ile anlaştı. Portekizli stoper 2013'te 6.5 milyon euro bonservis bedeliyle 2013 yılında Zenit'e transfer oldu. 2013 yılından beri Zenit forması giyen Neto, çıktığı 77 maçta 1 gol attı.

İlk kez 2013 yılında milli olan Neto, Portekiz formasıyla 14 maça çıktı. Neto, asıl mevkisi stoper olmasına karşın zaman zaman sağ bek ve defansif orta saha pozisyonlarında da oynayabiliyor. Luis Neto, kulüp kariyeri boyunca 209 maça çıkıp 3 gol kaydetti.

Fenerbahçe daha önce Zenit'ten Bruno Alves ve geçen ay da Giuliano'yu transfer etmişti.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN