Fenerbahçe seyircisine bir yasak da valilikten geldi!

Fenerbahçe seyircisine bir yasak da valilikten geldi!

Fenerbahçe taraftarlarının, 1-3 Ağustos tarihleri arasında Fransa'nın Nice kentine girmeleri yasaklandı. Yasağı getiren Nice Valiliği, yasağa uyulmaması halinde adli işlem başlatacağını duyurdu.

Monaco ile Fenerbahçe arasında 3 Ağustus ta oynanacak Şampiyonlar ligi maçında Fenerbahçe seyircisine bir yasak da Nice Valiliği'nden geldi.

Monaco hükümetinin "Daha önce çıkarttığı ve karıştığı olaylar nedeni ile Fenerbahçe seyircilerinin Monaco topraklarına girmeleri yasaklandı" kararına benzer bir yasak da Nice kentinde bulunan Alpes Maritimes Bölge Valiliği'nden geldi.

1-3 AĞUSTOS ŞEHRE GİRMELERİ YASAK

Bu karara göre Fenerbahçe seyircisinin 1 Ağustos gece yarısından 3 Ağustos gece yarısına kadar Alpes Maritimes bölge topraklarında dolaşmaları yasaklandı.

16-07/30/23927.jpg

ADLİ CEZA UYGULANACAK

Milliyet'in haberine göre; Bu karar Alpes Maritimes bölgesi yada Monaco sınırlarına gümrük polislerinin konuşlandırılacağı anlamına gelmiyor, yasağa uyulmaması durumunda, şu anda Fransa'da geçerli olan 'olağan üstü hal' durumu da göz önünde bulundurularak, ağır adli cezaların uygulanabileceği anlamına geliyor.

Kadıköy'de 2-1 Fenerbahçe'nin üstünlüğü ile biten UEFA Şampiyonlar Ligi 3. tur eleme maçı rövanşı 3 Ağustos Çarşamba günü Monaco'da oynanacak.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN