Fenerbahçe taraftarından koreografi kararı

Fenerbahçe taraftarından koreografi kararı

Hafta sonu oynanan derbide Galataray taraftarlarının açtığı koreografinin krizi büyürken Fenerbahçe taraftarları ise şimdiden hazırlıklara başladı. Sarı lacivertli taraftarlar ikinci yarıdaki Galatasaray derbisinde sarı kırmızılıların Rock Balboa koreografisine benzer bir yöntemle cevap verecek.

İkinci yarıda Kadıköy'de oynanacak Galatasaray derbisinde yapılması düşünülen koreografi için Fenerbahçe taraftalarının beyin fırtınası başladı.

Fotospor'un haberine göre, müslümanlığı seçen efsane boksör Muhammed Ali’nin George Foreman’ı nakavt ettiği görüntüyü kullanarak Galatasaray’ın Rocky’li koreografisine cevap vermek oldu.

FENERBAHÇE TARAFTARI RAHATSIZ OLDU

Derbi için Türk Telekom Stadı’na gelen Fenerbahçe tarafrarı tribüne yerleştirilen dev boyutlardaki kolonlardan çıkan müziğin kısa süreli duyma rahatsızlığına sebep olduğu için doktor raporu aldı.

Bu raporu alan sarı-lacivertli taraftarlar Galatasaray kulübüne insan sağlığını tehdit etmek suçlamasıyla mahkemeye gitme kararı aldı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN