Galatasaray Başkanı Dursun Özbek'ten koreografi açıklaması: Soruşturma açılmasından mutluyum

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek'ten koreografi açıklaması: Soruşturma açılmasından mutluyum

Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek, özel bir televizyonda katıldığı programda koreografi tartışmaları hakkında açıklama yaptı.

Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek, Fenerbahçe maçında yapılan koreografi hakkında soruşturma açılması konusuna açıklık getirdi.

"Galatasaray'ın eli kanlı terör örgütüyle işi olmaz" diyen Dursun Özbek, "Soruşturma açılmasına sevindim, bu sorgulama polemiğin de önüne geçer" dedi. İşte Dursun Özbek'in açıklamaları:

Hiç kimse Galatasaray'a bu yakıştırmayı yapamaz. FETÖ eli kanlı bir terör örgütüdür. Galatasaray bu adamlardan gerekli temizliği yapmıştır.

Benim taraftarım 15 Temmuz sonrasında duruşunda sergilemiştir.

Galatasaray'ın eli kanlı terör örgütüyle işi olmaz. Kimse bu işten Galatasaray'a zarar vermeye kalkmasın. 500 senedir bu devlete hizmet etmiş insanlar yetiştirmiş bi kulüptür Galatasaray.

Bizim bünyemiz böyle bir şeyi kabul etmez. Bu polemiğin büyümemesi lazım. Evet bu sorgulama yapılsın, bu sorgulama polemiğin de önüne geçer.

Vatana bağlı, vatana biat etmiş, devletini seven bir kulüptür Galatasaray. Son derece üzgünüm ama soruşturma açılmasından da mutluyum.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN