Fenerbahçe'nin transfer listesi hazır

Fenerbahçe'nin transfer listesi hazır

Bu sezon ligde şampiyonluktan uzaklaşan Fenerbahçe yeni sezonun hazırlıklarına şimdiden başladı. Kadrosunu bir forvet bir kanat oyuncusu alarak güçlendirmek isteyen sarı lacivertlilerin listesi hazır.

Yeni Şafak'ın haberibne göre, Yeni sezon için transfer planlamalarına başlayan Fenerbahçe, UEFA ile yaptığı anlaşma nedeniyle bonservis geliri elde etmeden oyuncu transfer edemeyecek.

Sarı-lacivertlilerin, transfer listesinde yer alan ilk ismin Ukrayna'da Shakhtar Donetsk takımının formasını giyen Brezilyalı sol kanat oyuncusu Taison olduğu öğrenildi.

FORVET ADAYI RAUL JİMENEZ

Oyuncunun sözleşmesi 2017 Aralık'ta bitiyor. Fenerbahçe'nin forvet adayının ise Benfica'nın Meksikalı golcüsü Raul Jimenez olduğu ifade edildi. Kulübüyle sözleşmesi 2020'de bitecek oyuncu bu sezon 24 maçta 8 gol atarken, 1 de asist yaptı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN