FETÖ Genelkurmay'ı işgal ederken darbeci yarbayın mutluluğu yüzüne yansıdı

FETÖ Genelkurmay'ı işgal ederken darbeci yarbayın mutluluğu yüzüne yansıdı

Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) 15 Temmuz'daki darbe girişiminde Genelkurmay Karargahı'nı basan hainlerin görüntüleri ortaya çıktı. Nöbetçi bir yarbayın güldüğü kare sosyal medyada gündem oldu. Özel Kuvvetler Komutanlığı'nı basmaya gidince öldürülen Tuğgeneral Semih Terzi'ye benzetilen yarbayın da darbeciler arasında olduğu öğrenildi.

15 Temmuz'da Genelkurmay Başkanlığı'nı basarak Org. Hulusi Akar'ı ve ekibini rehin alan FETÖ'cü darbecilerin görüntüleri o gece yaşananan dehşeti gözler önüne serdi. Karargah'taki nöbetçi bir yarbayın gülerken kameralara yansıyan görüntüsü ise sosyal medyada gündem oldu. Darbe girişimi sırasında Özel Kuvvetler Komutanlığı'nı ele geçirmeye kalkışırken Astsubay Ömer Halis Tarafı'ndan öldürülen darbeci Tuğgeneral Semih Terzi'ye benzetilen yarbayın darbeci ekipten olduğu öğrenildi. 

16-08/22/2-1471861314-1471863655.jpg

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN