FETÖ'den aranan öğretmen cep telefonu ve bilgisayarı tuvalete saklamış

FETÖ'den aranan öğretmen cep telefonu ve bilgisayarı tuvalete saklamış

Samsun'da polisin FETÖ/PDY soruşturması kapsamında aradığı Mustafa Akdoğan, eşi ile saklandığı evde yakalandı. Evde yapılan aramada 2 ayrı tuvaletin asma tavanına saklanmış cep telefonu ve bilgisayar bulunurken, şüpheliler çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Samsun İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, FETÖ/PDY soruşturması kapsamında örgütün kapatılan okullarında öğretmen olarak görev yapan Mustafa Akdoğan ile eşi Firdevs Akdoğan'ı İstihbarat Şube Müdürlüğü ekipleri ile yaptıkları görüşmeler sonrası 8 Şubat Perşembe günü İlkadım ilçesi Karasamsun Mahallesi'nde saklandıkları evde yakaladı.

TUVALETİN ASMA TAVANINA SAKLAMIŞ

Evde yapılan aramada 2 tuvaletin asma tavanına saklanan 3 adet cep telefonu, 1 tablet ve 1 laptop ele geçirildi. Gözaltına alınan Firdevs Akdoğan'ın Konya polisi tarafından arandığının tespit edilmesi üzerine ekiplerce Konya Emniyet Müdürlüğü'ne teslim edildi.

18-02/21/-10870037.Jpeg

Firdevs Akdoğan, burada çıkartıldığı mahkemece tutuklandı. Gözaltına alınan Mustafa Akdoğan ise bugünSamsun emniyetindeki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Mustafa Akdoğan, çıkartıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi. 

SAMSUN/İHA

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN