FETÖ/PDY'den gözaltına alınan 31 kişiden 27'si tutuklandı | Antalya haberleri

FETÖ/PDY'den gözaltına alınan 31 kişiden 27'si tutuklandı | Antalya haberleri

Antalya'da FETÖ/PDY'ye yönelik operasyonda gözaltına alınan tamamı rütbeli polis ve yakınlarının aralarında olduğu 31 şüphelinden 27'si tutuklandı.

Antalya Cumhuriyet Başsavcılığı'nca FETÖ/PDY'ye yönelik yürütülen soruşturma kapsamında İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi ekiplerince belirlenen adreslere eş zamanlı operasyon düzenlendi. Operasyonda Antalya Emniyet Müdürlüğü'nde görevli tamamı rütbeli polis ve yakınlarının da arasında bulunduğu 2'si kadın 31 kişi gözaltına alındı.  İşlemleri tamamlandıktan sonra dün adliyeye sevk edilen şüphelilerden 27'si çıkarıldıkları sulh ceza hakimliğince 'Silahlı terör örgütü üyesi olmak' suçundan tutuklandı, 4'ü ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Şüphelilerin terör örgütünün şifreli haberleşme programı 'ByLock' kullandığı kaydedildi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN