FETÖ'ye ait kitap ve CD'lerle yakalandı

FETÖ'ye ait kitap ve CD'lerle yakalandı

Samsun'da terör örgütü lideri Fettullah Gülen'in konuşma ve ses kayıtlarının bulunduğu CD, örgüte ait kitap ve dergiyle yakalanan K.H. gözaltına alındı.

Samsun'da Fetullahçı Terör Örgütü lideri Fettullah Gülen'in konuşma ve ses kayıtlarının bulunduğu CD, örgüte ait kitap ve dergiyle yakalanan 54 yaşındaki K.H. gözaltına alındı.

 Olay, dün İlkadım İlçesi Karasamsun Mahallesi'nde meydana geldi. İstihbarat çalışması yapan Kaçakçılık ve Organize Suçlar Şube Müdürlüğü ekipleri, daha önce Feza Koleji'nin mutfağında şu anda ise bir ayakkabıcıda çalıştığı öğrenilen K.H.'de Fetullahçı Terör Örgütü'ne ait dökümanlar bulunduğunu tespit etti.

EVİNE BASKIN YAPILDI

Polis, şüphelinin oturduğu apartmana yaptığı operasyonda, ortak kullanım alanında kolilerin içine gizlenmiş çok sayıda Fetullah Gülen'in konuşmalarının bulunduğu ses ve görüntü CDleri, kasetler, örgüte ait kitap, dergi ve gazete ele geçirdi. Gözaltına alınan K.H., polise verdiği ifadesinde ele geçen malzemelerin kendisine ait olduğunu söyledi. Polisteki işlemleri tamamlanan K.H. adliyeye sevk edildi.

SAMSUN/DHA

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN