Formayı yere attı, sözleşmesi feshedildi!

Formayı yere attı, sözleşmesi feshedildi!

Junior Mpia Mapuku'nun sözleşmesi, Bandırmaspor formasına yaptığı saygısızlık dolayısıyla feshedildi.

TFF 1. Lig takımlarından Bandırmaspor, transfer döneminde 2 yıllığına renklerine bağladığı Kongolu oyuncu Junior Mpia Mapuku'nun sözleşmesini feshetti.

Kulüp başkanı Erhan Elmastaş, kulübün resmi sitesinden yaptığı açıklamada, Kongolu oyuncunun Bandırmaspor formasına saygısızlık yaptığını, bu yüzden sözleşmesinin feshedildiğini belirtti.

BANDIRMASPOR SEVDALISIYIZ!

Bandırmaspor'un 51 yıllık bir geçmişi olduğunu hatırlatan Elmastaş, şunları kaydetti:

"Bizler yönetim olarak, kentin göz bebeği Bandırmaspor'a yapılan bu saygısızlığı kabul edemeyiz. Hepimiz Bandırma ve Bandırmaspor sevdalısıyız. Armamıza ve formamıza yapılan saygısızlığı kabul etmemiz ya da affetmemiz mümkün değil. Yapılan saygısızlık cezalandırılmalıdır. Bu kentin renkleri olan Bordo-Beyaza 1965 yılından 2016 yılına kadar emek vermiş, değer katmış, bu renkler için ter dökmüş herkese yapılan saygısızlık olarak değerlendiririz. Bandırmaspor'u hak ettiği zaferlere ulaştırmak için hiçbir fedakarlıktan kaçınmadan çalışıyoruz. Oyuncunun sözleşmesini feshetmiş bulunuyoruz."

16-09/02/ban-1472834824.jpg

Junior Mpia Mapuku, TFF 1. Lig'in 2. haftasında oynadıkları Gaziantep Büyükşehir Belediyespor maçının ilk yarısında teknik direktör İsmail Ertekin tarafından oyundan alınınca formasını yere atmıştı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN