Galatasaray 27 günde 11 milyon TL kaybetti

Galatasaray 27 günde 11 milyon TL kaybetti

Galatasaray, Kasımpaşa beraberliğinin ardından ligde galibiyet hasretini 3 maça çıkardı. Sarı-kırmızılılar, puan kayıplarının yanı sıra maddi olarak da büyük kayıp yaşıyor.

Spor Toto Süper Lig'in 13. haftasında dün deplasmanda Kasımpaşa ile karşılaşan sarı-kırmızılı ekip, iki kez öne geçtiği müsabakadan 2-2'lik eşitlikle ayrıldı. Yeni teknik direktörü Mustafa Denizli yönetiminde çıktığı ilk maçta puan kaybı yaşayan Aslan, ligde son 3 haftada yalnızca 2 puan toplayabildi. Sarı-kırmızılılar, resmi maçlardaki galibiyet hasretini ise 5 maça çıkardı.

27 günde 11 milyon TL kayıp

Galatasaray, 27 gün içinde Spor Toto Süper Lig ve UEFA Şampiyonlar Ligi'nde toplam 5 maça çıktı. Bu maçlarda 3 puan sevinci yaşayamayan Aslan, derin bir yara alırken, maddi olarak da büyük bir kayıp yaşadı. Bu periyotta Devler Ligi'nde aldığı Benfica ve Atletico Madrid yenilgileriyle 3 milyon Euro'yu (9 milyon TL) kasasına koyma fırsatını tepen sarı-kırmızılı takım, Süper Lig'de ise Çaykur Rizespor, Antalyaspor ve Kasımpaşa maçlarında yaşadığı puan kayıpları ile de 2 milyon TL'den oldu. 27 günde toplamda 11 milyon TL kayıp yaşayan sarı-kırmızılılar, lider Beşiktaş ile puan farkını da 6'ya çıkardı.

İSTANBUL / İHA

 

 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN